search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:58
MENU CLOSE

Κατερίνα Καραβάτου: Τα δάκρυα στον αέρα της εκπομπής – «Είμαι μόνη» (Video)

19.01.2023 12:41
skorda-karavatoy-new

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια με τον θάνατο της μητέρας της και το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη αναφέρθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Πέρσι δεν ήταν εύκολη χρονιά γενικά, σαν να μην πήγαινε τίποτα καλά. Έλεγα: έχει κι άλλο; Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να γίνουν τόσα πράγματα μαζεμένα, να είναι τόσο πολύ δυσάρεστα και να αισθανθώ τόσο μεγάλη απογοήτευση από τους ανθρώπους» είπε και πρόσθεσε:

«Ήταν κάτι τόσο βαθιά διδακτικό, πόνεσα πάρα πολύ και μετά θυμόμουν την Άση Μπήλιου που μας έλεγε σε συζητήσεις που κάναμε: να ξέρεις ότι οι αλλαγές την ώρα που γίνονται είναι πάντα σφοδρές, δεν αρέσουν σε κανέναν. Μετά όμως τα δώρα που θα φέρουν θα κάνουν τη ζωή σου πολύ διαφορετική… και έτσι ήταν.

Αν με συγκρίνεις πέρσι με φέτος – και μιλάω για μέσα μου -, δεν έχω καμία σχέση. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Η ψυχολόγος μου μού είχε πει όταν πέθανε η μητέρα μου: είναι πολύ δύσκολο, όποα σχέση κι αν έχει κανείς με τη μητέρα του, όταν τη χάνει είναι το βασικό σημείο ενηλικίωσης του ανθρώπου. Και μου λέει: εσύ έχεις να τραβήξεις όλο αυτό και είσαι και μόνη, είναι σίγουρο ότι θα ‘ναι δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις. Και όντως.

Είμαι μόνη. Δυο μήνες πριν πεθάνει η μαμά μου, είχαμε πάρει το διαζύγιο με τον Κρατερό, οπότε ήταν μία περίοδος πολύ δύσκολη. Για μένα ήταν πολύ κομβικό το σημείο εκείνο, γιατί άλλαξε ο τρόπος διαβίωσής μας».

Διαβάστε επίσης:

«Michael»: Η ζωή του Μάικλ Τζάκσον στη μεγάλη οθόνη

Θοδωρής Αθερίδης: Πώς απάντησε στα αιχμηρά σχόλια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου (Video)

Γιάννης Μπέζος για απολογία Πέτρου Φιλιππίδη: «Δεν αισθάνθηκα ότι σύρθηκα από κανέναν, δεν μπορεί να με σύρει» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:56