Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Διατηρήθηκε στην κορυφή των τηλεπροτιμήσεων ο «Σασμός» ο οποίος αν και είχε κορύφωση στην πλοκή του χθεσινού επεισοδίου εντούτοις το παρακολούθησαν λιγότεροι από εκείνους που το ειδαν την Τρίτη.
Με βελτιωμένη απόδοση, αλλά στη δεύτερη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου, εμφανίστηκε η «Γη της ελιάς» με πλοκή με κάποια σημεία «μία από τα ίδια» με το «Σασμό». Πρωταγωνιστικά ζευγάρια βίωσαν σεναριακές στιγμές πάθους και στις δύο σειρές.
Κάτι ο αγώνας με έπαθλο το φαγητό κάτι η αποχώρηση παίκτριας, εν προκειμένω της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το «Survivor all star» κάτι «τσίμπησε» σε τηλεθέαση, όχι όμως όση χρειαζόταν για να αλλάξει θέση στην γενική κατάταξη.
Επίσης δεν άλλαξε κάτι στη θέση στην οποία πλασαρίστηκε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», ενώ έγινε αντιμετάθεση μεταξύ των σιερών «Παγιδευμένοι» και «Μαύρο ρόδο».
Απόντος του «MasterChef» στην δεκάδα πλασαρίστηκε το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «The Chasse». Κατά τα άλλα, τα γνωστά. Εν τω μεταξύ χθες ούτε ένα δελτίο ειδήσεων ή άλλη ειδησεογραφική εκπομπή μπόρεσε να διακριθεί σε κάποια από τις περίοπτες θέσεις της Nielsen, αν αυτό λέει κάτι.
Διαβάστε επίσης:
Σασμός: To ατμοσφαιρικό βίντεο κλιπ από το νέο τραγούδι «Θνητοί Θεοί» του Γιάννη Κότσιρα (Video)
Πρώτος στην κορυφή ο Σκάι χάρη στην τηλεθέαση του «Survivor all star»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.