search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:46
MENU CLOSE

Πρώτος στην κορυφή ο Σκάι χάρη στην τηλεθέαση του «Survivor all star»

19.01.2023 16:59
valavani-martikas-survivor-new

Θα πρέπει να ανοίγουν σαμπάνιες, λέμε τώρα, στον Σκάι με το 14,1% που κατάφερε να αποσπάσει χθες το κανάλι χάρη στο ριάλιτι «Survivor all star» που είχε και έπαθλο φαγητού αλλά και την αποχώρηση κατόπιν ψηφοφορίας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Επίσης χθες δεν είχε «MasterChef», αν έχει κάποια σημασία.

Για διαφορά 0,1% το Mega πήρε το δεύτερο σε μέγεθος μερίδιο από την πίτα τηλεθέαση της Τετάρτης, ενώ ο Alpha έπειτα από πολύ καιρό (εξαιρείται η περίοδος του Μουντιάλ) είχε το τρίτο σε μέγεθος κομμάτι.

Ωστόσο στον Alpha ήταν στραμμένα τα βλέμματα καθώς στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» γίνηκε χαμός διότι συνευρέθηκαν ερωτικώς η Αργυρώ με τον Αστέρη.

Όχι ότι στη «Γή της ελιάς» έκατσαν με σταυρωμένα χέρια. Νύχτα πάθους πέρασαν ο Γιώργης ο Κουράκος και η Ευτυχία. Και μετά τής υποσχέθηκε ταξίδι στη Ρώμη.

Πληροφορίες ότι οι παίκτες του «Survivor all star» είχαν χωριστεί σε ομάδες και έβλεπαν κρυφά «Σασμό» και «Γη της ελιάς» αξιολογούνται ως ανακριβείς.

Μικρή υποχώρηση σημειώθηκε στο μερίδιο του ΑΝΤ1, ενώ το Star άνευ «MasterChef» απώλεσε περί τις δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Διαβάστε επίσης:

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή ΕΠΑΛ στο Λουτράκι – «Οι καθηγητές δεν με ενημέρωσαν», λέει η μάνα (Video)

O ΕΟΦ ανακαλεί σιρόπι για τον βήχα  

Καιρός: Έρχονται διαδοχικά κύματα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» – Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:45