search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:32
MENU CLOSE

Μάργκοτ Ρόμπι: Στις γυμνές σκηνές με τον Ντι Κάπριο χρησιμοποιήσαμε… περούκες γεννητικών οργάνων (Video)

20.01.2023 22:13
margot robbie

Οι ερωτικές σκηνές μεταξύ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Μάργκοτ Ρόμπι έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη των θεατών, στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street».

Το ενδιαφέρον για το πώς γυρίστηκαν οι σκηνές είναι μεγάλο και η Μάργκοτ Ρόμπι δεν τσιγκουνεύεται τις καυτές λεπτομέρειες…

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός αποκάλυψε χαρακτηριστικά ότι για τις ανάγκες της ταινίας υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο με «merkin» (περούκες γεννητικών οργάνων) στο πλατό.

Η αποκάλυψη από τη Ρόμπι έγινε όταν ρωτήθηκε αν είναι δύσκολο, να βρεθούν ηθοποιοί με τον κατάλληλο σωματότυπο για τις γυμνές σκηνές. Τότε σημείωσε ότι το τμήμα κοστουμιών, είχε πάντα ένα… εφεδρικό σχέδιο: «Έχουν πράγματα, τα οποία είναι σαν περούκες για τα γεννητικά όργανα. Θυμάμαι ότι για τη συγκεκριμένη ταινία, υπήρχε ένα ολόκληρο δωμάτιο με merkin. Υποθέτω ότι ο κόσμος πήγαινε και διάλεγε ένα. Ήταν συναρπαστικό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η 32χρονη ηθοποιός ξεκαθάρισε μάλιστα ότι μετά την «εκπαίδευσή» της στη διάσημη ταινία με τον Ντι Κάπριο, αισθανόταν άνετα να γυρίσει μια σκηνή «ακολασίας σε πάρτι» για το φιλμ «Babylon». Όπως τόνισε, ήταν εξοικειωμένη με τις γυμνές σκηνές, καθώς είχε προπονηθεί στο σετ με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό. «Αποστασιοποιείσαι πολύ γρήγορα. Μου φάνηκε σαν μια ολόκληρη ζωή, αλλά και σαν μια μακρινή θολή ανάμνηση» δήλωσε στο podcast «Fitzy and Wippa» της Nova.

Διαβάστε επίσης:

H Μποφίλιου απαντά στα τρολ: Θα κάνω ό,τι γουστάρω – Όλα έγιναν επειδή είμαι γυναίκα και αριστερή (Video)

Τζέιμς Καφετζής και Αλέξης Παππάς σε στιγμές έντασης: «Τραβάς την προσοχή για να μπεις στο Survivor»

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει spoiler για τον Αστέρη – «Δύσκολες οι ερωτικές σκηνές»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:27