search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:58
MENU CLOSE

Ντάνι Άλβες: Στη φυλακή για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης

20.01.2023 20:10
dani-alves-1-new

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα εις βάρος μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου.

Ο Ντάνι Άλβες οδηγείται στις ισπανικές φυλακές μετά από εισήγηση του Εισαγγελέα της Βαρκελώνης για προσωρινή κράτηση σε φυλακή και μάλιστα χωρίς εγγύηση, μετά τη σημερινή σύλληψή του από την Ισπανική Αστυνομία, μετά την άφιξή του από το Μεξικό, όπου διαμένει και έχει συμβόλαιο με την Πούμας.

Ο 39χρονος διεθνής Βραζιλιάνος άσος που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα έχει την πλήρη στήριξη των μελών της οικογένειάς του.

Η καταγγέλλουσα, η οποία βρισκόταν με μερικούς φίλους σε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο Sutton της καταλανικής πρωτεύουσας, είπε στην αστυνομία ότι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής την άγγιξε κάτω από τα εσώρουχά της, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Συνοδευόμενη από φίλους της, η γυναίκα κατήγγειλε τι είχε συμβεί στο προσωπικό ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου, το οποίο ενεργοποίησε το σχετικό πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή διέψευσε τα γεγονότα στην εφημερίδα ABC, επιβεβαιώνοντας ότι βρισκόταν στο Σάτον «για μικρό χρονικό διάστημα» και σημειώνοντας ότι «δεν έγινε τίποτα».

«Θα ήθελα να αρνηθώ τα πάντα. Ήμουν εκεί, σε εκείνο το μέρος, με πολύ κόσμο, διασκεδάζοντας. Όλοι ξέρουν ότι μου αρέσει να χορεύω. Το απολάμβανα, αλλά χωρίς να εισβάλλω στον χώρο των άλλων και όταν αποφασίζεις να πας στην τουαλέτα, δεν ρωτάς ποιος είναι στο μπάνιο. Λυπάμαι πολύ, αλλά δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία, δεν ξέρω ποια είναι, δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω εισβάλλει ποτέ στον χώρο κάποιου, χωρίς τη συγκατάθεσή του. Πώς να κάνω κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα ή ένα κορίτσι, προς Θεού, όχι. Αρκετά, φτάνει γιατί πονάνε, ειδικά τους δικούς μου ανθρώπους, τους δικούς μου, γιατί ξέρουν ποιος είμαι » ισχυρίστηκε ο Άλβες.

Διαβάστε επίσης:

Αλ Χιλάλ & Αλ Νασρ Stars – Παρί Σ.Ζ: O Μέσι «νίκησε» τον Ρονάλντο στο… φιλικό του αιώνα με 5-4 (Videos)

Ενές Καντέρ: Σκληρή επίθεση στον Ερντογάν – Τον χαρακτήρισε κτηνώδη δικτάτορα (Video)

«Καθάρισε» το ματς ο ΠΑΟΚ: 2-0 τον Παναθηναϊκό (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:57