search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Ντάνι Αλβες: «Μην ψάχνετε νέα στον πόνο των άλλων» – Το μήνυμα της συζύγου του στους δημοσιογράφους

21.01.2023 11:34
dani alves

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης του Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση, σε κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη, στις 30 Δεκεμβρίου.

«Ζητώ από τα μέσα ενημέρωσης που βρίσκονται έξω από το σπίτι μου να σεβαστούν την ιδιωτικότητά μου αυτή τη στιγμή. Η μητέρα μου πέθανε πριν από μια εβδομάδα. Μόλις άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν είναι πια εδώ για να βασανίζεται με την κατάσταση του συζύγου μου. Έχω χάσει τους μοναδικούς δύο πυλώνες της ζωής μου. Έχετε λίγη ενσυναίσθηση, αντί να ψάχνετε τόσα νέα στον πόνο των άλλων, σας ευχαριστώ», έγραψε η σύζυγός του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνι Άλβες οδηγήθηκε στις ισπανικές φυλακές μετά από εισήγηση του Εισαγγελέα της Βαρκελώνης για προσωρινή κράτηση και μάλιστα χωρίς εγγύηση

Διαβάστε επίσης:

Μπρουκ Σιλντς: Με βίασαν στην αρχή της καριέρας μου

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στο Περού: Δεκάδες τραυματίες και επίθεση σε αστυνομικό τμήμα

Χιλή: Διαδήλωση έξω από το προεδρικό μέγαρο με… νεκρό λιοντάρι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:25