search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:27
MENU CLOSE

Beyonce: Έλαμψε στο Ντουμπάι, με αμοιβή 280.000 δολάρια το λεπτό (Photos/Videos)

23.01.2023 18:02
beyonce dubai

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, στο εμιράτο του Ντουμπάι, έλαμψε μια πραγματική βασίλισσα, και μάλιστα πολυαγαπημένη από τους υπηκόους της.

Η βασίλισσα της R&B μουσικής, Μπιγιονσέ Νόουλς, έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά από 5 χρόνια, δίνοντας μια συναυλία για τα εγκαίνια του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου Atlantis The Royal, στο Ντουμπάι.

Η επάνοδος της Μπιγιονσέ, όμως, έγινε οικογενειακή υπόθεση, αφού ανάμεσα στο κοινό υπήρχε ο σύζυγος και παραγωγός της, Jay Z, οι γονείς της Τίνα και Μάθιου Νόουλς, αλλά και η 11χρονη κόρη της Blue Ivy, και τα 5 χρόνων δίδυμα Ρούμι και Σιρ.

Η παράσταση είχε συνολική διάρκεια 90 λεπτών, αλλά το event άργησε να ξεκινήσει τουλάχιστον μια ώρα, διότι οι θεατές υποχρεώθηκαν να τοποθετήσουν τα κινητά τους μέσα σε ειδικά πουγκιά και να τα παραδώσουν στους άνδρες της ασφάλειας προκειμένου να μην υπάρχει διαρροή φωτογραφικού υλικού κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Παρόλη την αργοπορία, η εμφάνιση της 41χρονης Μπιγιονσέ, ήταν επιβλητική αφού σύμφωνα με πληροφορίες «έμοιαζε με θεά» και «τραγούδησε τέλεια».

Η παράσταση άρχισε με την Μπιγιονσέ να ερμηνεύει το τραγούδι «At Last» της Έτα Τζέιμς, και συνέχισε με τα δικά της μικρά διαμάντια, όπως το «Beautiful Liar», το «Halo», και βέβαια το «Crazy in Love». Παρόλα αυτά, κάποιοι σημείωσαν ότι στη συγκεκριμένη συναυλία δεν παρουσίασε κάποιο από τα καινούρια κομμάτια της.

Ανανέωση και «Renaissance»

Η σύγχρονη ντίβα του R&B, εμφανίστηκε στη σκηνή αλλάζοντας πότε με κίτρινη και πότε με κόκκινη μακριά τουαλέτα, ενώ στο «κόκκινο χαλί» εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο σύνολο Dolce & Gabbana. Η Μπιγιονσέ έδειξε ανανεωμένη και χαρούμενη που εμφανίστηκε στο κοινό της μετά από 5 χρόνια, αφού η τελευταία της εμφάνιση ήταν στο Global Citizen Festival in Johannesburg, τον Δεκέμβριο του 2018.

Το «κλου» της βραδιάς ήταν η στιγμή που η κόρη της Μπιγιονσέ, η Blue Ivy, ανέβηκε πάνω στη σκηνή, την ώρα που η μητέρα της ερμήνευε το κομμάτι «Brown Skin Girl». H 11χρονη πλέον, Μπλου Άιβι Κάρτερ, που έχει ψηλώσει αρκετά για την ηλικία της, ανέβηκε στη σκηνή κρατώντας μικρόφωνο (αλλά δεν τραγούδησε) και χόρεψε φορώντας ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα δίπλα στη μητέρα της, εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Η συναυλία στο Ντουμπάι, ήλθε μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου έβδομου άλμπουμ της, «Renaissance», από το οποίο ήδη προέκυψαν δύο επιτυχίες, το «Cuff It» και το «Break My Soul».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Μπιγιονσέ πρόκειται να ξεκινήσει περιοδεία αυτό το καλοκαίρι (2023) για να προωθήσει το άλμπουμ «Renaissance». Ήδη έχουν αρχίσει τα bookings των διαφόρων σταδίων που θα γίνουν οι συναυλίες, καθώς η περιοδεία πρόκειται να έχει τα γιγάντια χαρακτηριστικά που είχαν οι περιοδείες «Formation» (2016) και οι δύο παγκόσμιες περιοδείες «On the Run» του 2014 και του 2018, που είχε κάνει από κοινού με τον σύζυγό της, Jay-Z.

Η καλλιτέχνης, άφησε να εννοηθεί ότι το «Renaissance» είναι το πρώτο βήμα ενός «τριπλού project» που εμπνεύστηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19. Άφησε όμως σε αγωνία τους ακολούθους της, μην αποκαλύπτοντας ποια θα είναι το δεύτερο και το τρίτο βήμα μετά το «Renaissance».

 Όπως δήλωσε η Μπιγιονσέ: «Η δημιουργία του ‘’Renaissance’’ με έκανε να ονειρευτώ και να βρω διέξοδο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, που ήταν μια τρομακτική περίοδος. Μου έδωσε τη δυνατότητα να νιώσω ελεύθερη και περιπετειώδης, εκείνο το σκοτεινό χρονικό διάστημα που τίποτε δεν έδειχνε να κινείται».

Το σόου στο Ντουμπάι είχε όλα τα χαρακτηριστικά της χλιδής του Χόλυγουντ: απίθανα σκηνικά και κοστούμια, μεγάλη ομάδα χορευτών και χορωδίας, αφήνοντας κατά μέρους κάθε ενοχλητική σκέψη λιτότητας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μάλιστα, η αμοιβή της Μπιγιονσέ, ήταν 24 εκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή η σύγχρονη ιέρεια του R&B υπολογίζεται πως κέρδισε 280.000 δολάρια το λεπτό!!!

Διαβάστε επίσης:

Περιβάλλον: Τα σκουπίδια «μίλησαν» για τα φετινά Χριστούγεννα – Κατανάλωση χωρίς όρια (Photos)

Μποτόπουλος στο topontiki.gr για «μπλόκο» σε κόμμα Κασιδιάρη: «Σκοπός και μέσα ενός αποκλεισμού»

Dior, Valentino, Louis Vuitton: Ανακοίνωσαν επίσημα τη συνεργασία τους με το κορεατικό ποπ συγκρότημα BTS (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:26