search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:40
MENU CLOSE

Καλαμάτα: Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον 38χρονο εκτελεστή του «Αμερικάνου»

23.01.2023 15:45
Kalamata_new

Εντείνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να συλλάβουν τον 38χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/1) τον «Αμερικάνο» σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας.

Οι άνδρες της αστυνομίας αμέσως μετά το συμβάν κινήθηκαν άμεσα και από τα στοιχεία που ήρθαν στην κατοχή τους κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του διδύμου που επέβαινε στο αυτοκίνητο μέσα από το οποίο πυροβολήθηκε ο 47χρονος άνδρας. Έτσι κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες σε έναν 22χρονο, ενώ ταυτοποίησαν και τον εκτελεστή.

Πρόκειται για έναν 38χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος πυροβόλησε το θύμα στο πόδι του με αποτέλεσμα ο 47χρονος να υποστεί πιθανότατα ρήξη της αρτηρίας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να μην καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ο 38χρονος αμέσως μετά το αιματηρό περιστατικό εξαφανίστηκε από την Καλαμάτα και κατευθύνθηκε προς τα βουνά της ευρύτερης περιοχής όπου και κρύβεται μέχρι τώρα. Οι αστυνομικοί τα τελευταία τρία 24ωρα σαρώνουν τους ορεινούς όγκους του νομού Μεσσηνίας προκειμένου να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Να σημειωθεί ότι πίσω από τη δολοφονική επίθεση της περασμένης Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ. βλέπει ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ ο 47χρονος ήταν γνωστός στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Ζαχαρέας: Στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία του οικονομολόγου – Ποιοι παρευρέθηκαν (Photos)

Γυναικοκτονία στη Νίκαια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 50χρονο – Την Παρασκευή η απολογία του

Άλκης Καμπανός: Τι είπαν οι 12 κατηγορούμενοι – «Δεν τον χτυπήσαμε» (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:39