search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Συγγρού: Προσωρινό «λουκέτο» στο ξενοδοχείο με το κρεμασμένο μπαλκόνι

23.01.2023 12:43
mpalkoni_xenodoxeio_new

Διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του ξενοδοχείου επί της Λεωφόρου Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, όπου ένα τσιμεντένιο μπαλκόνι έχει σπάσει και παραμένει εδώ και μέρες στον «αέρα».

Αυτό αποφασίστηκε, κατόπιν επιτόπιας επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης και του Διευθυντή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού (ΠΥΤ) Αττικής, σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια.

Όπως προέκυψε υπάρχει άμεσος κίνδυνος για το δημόσιο συμφέρον και έκτακτη ανάγκη αποτροπής του κινδύνου αυτού, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Εν συνεχεία, η αρμόδια τουριστική αστυνομία ανέλαβε την άμεση εφαρμογή της εν λόγω απόφασης και προέβη στην εκκένωση του ξενοδοχείου.

Σήμερα, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου , το αρμόδιο κλιμάκιο της ΠΥΤ Αττικής του υπουργείου Τουρισμού διενεργεί περαιτέρω ελέγχους για το αποτέλεσμα των οποίων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Νέα επιδείνωση από το βράδυ της Τετάρτης με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν»

Άλκης Καμπανός: Ένταση και επεισόδια μεταξύ οπαδών έξω από τα δικαστήρια (Videos)

Βάνδαλοι αποκεφάλισαν το «κοριτσάκι» στο πάρκο του Ευαγγελισμού (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 13:07