search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:18
MENU CLOSE

Άλκης Καμπανός: «Δεν είχαν σκοπό να αφαιρέσουν τη ζωή κανενός», δήλωσε ο Λύτρας για τους 12 κατηγορούμενους (Video)

24.01.2023 15:53
litras_new

Ο Απόστολος Λύτρας δήλωσε πως οι 12 νεαροί δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν τον Άλκη Καμπανό, ενώ ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του 19χρονου.

Ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου που φέρεται ότι κρατούσε το δρεπάνι τη νύχτα της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό, τόνισε ότι οι 12 νεαροί που εμπλέκονται στην δολοφονία του 19χρονου δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν.

«Τέτοια επεισόδια όχι με αυτή την κατάληξη, γι αυτούς που γνωρίζουν εδώ στη Θεσσαλονίκη, έχουν συμβεί πάρα πολλά. Εύχομαι να είναι το τελευταίο», είπε κ. Λύτρας, τονίζοντας πως «σε σχέση με τη βία στους αθλητικούς χώρους το δικαστήριο θα κρίνει ποιος έκανε τι. Πράγματι εκεί πήγανε 12 παιδιά».

Μιλώντας για τους 12 που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Άλκη, ο κ. Λύτρας είπε ότι «ο σκοπός που είχαν, δυστυχώς, ήταν να προκαλέσουν επεισόδια. Να πλακωθούν στο ξύλο. Δεν είχαν σκοπό να αφαιρέσουν τη ζωή κανενός. Είναι παιδιά μέχρι 25 ετών, έχουν οικογένεια».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ξανθόπουλος: Θρήνος στην πολιτική κηδεία του ηθοποιού – Συντετριμμένη η σύζυγος και τα παιδιά του (Videos/Photos)

Άλκης Καμπανός: Συγκλόνισε η μητέρα του – «Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου;» – «Τριάντα χτυπήματα πολτοποίησαν το κρανίο του»

Δίκη για το Μάτι: Συγκλονίζουν οι καταθέσεις – «Νόμιζα ότι ξύλα έρχονταν κατά πάνω μου, ήταν πτώματα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:15