search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:58
MENU CLOSE

My Style Rocks: «Να πας στη θέση της Κατερίνας που είναι καλή με όλους» λέει ο Σκουλός σε Παπαγεωργίου

24.01.2023 19:11
skoulos

Το My Style Rocks σήμερα, οι διαγωνιζόμενες καλούνται να διεκδικήσουν για μία ακόμη φορά την καλύτερη δυνατή βαθμολογία από την κριτική επιτροπή. Δημήτρης Σκουλός, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Στέλιος Κουδουνάρης κρίνουν τις στιλιστικές επιλογές των παικτριών, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που διαφωνούν μεταξύ τους.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο Δημήτρης Σκουλός σχολίασε το κόνσεπτ παίκτριας, που τον μπέρδεψε.

Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τον διέκοψε και φάνηκε να υπερασπίζεται την παίκτρια, κάτι που ώθησε τον φωτογράφο να σχολιάσει: «Εσύ αν θες να κάνεις τέτοια να πας στη θέση της Κατερίνας» με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου να επεμβαίνει και να το αρνείται.

«Δεν είμαι καλή με όλους, είμαι καλή όταν πρέπει» απάντησε η παρουσιάστρια του παιχνιδιού μόδας. Τότε ο φωτογράφος και κριτής της είπε: «Δεν έχω ακούσει να λες “Γεια καλώς ήρθες, χάλια είσαι σήμερα”» με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν σε γέλια.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Έκανα αποτυχημένες εξωσωματικές για 1,5 χρόνο»

Αργύρης Αγγέλου για Νίκο Βέρτη: «Όλοι οι παντελονάτοι ξεχύθηκαν στους δρόμους»

Στέφανος Κορκολής: «Όταν μου το είπε ο γιατρός έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, πραγματικά πάγωσα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:58