search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:11
MENU CLOSE

Ο ανταγωνισμός ανεβάζει τα «γράδα» τηλεθέασης- Πρώτος και χθες ο «Σασμός»

24.01.2023 18:46
sasmos_new
credit: Facebook/@Σασμός Alpha TV

Έπειτα από το κάπως χαλαρό Παρασκευοσαββατοκύριακο καταγράφηκε αυξητική τάση στην συγκέντρωση τηλεθεατών ενώπιον των τηλεοράσεων, ιδίως στη ζώνη υψηλής απόδοσης, όπως καταγράφεται από τη Nielsen.

Στην έναρξη του τέταρτου επταήμερου του Ιανουαρίου ο «Σασμός» ήταν εκείνος ο οποίος συγκέντρωσε τα περισσότερα βλέμματα από κάθε άλλο πρόγραμμα σε όλη τη διάρκεια του περασμένου 24ωρου.
Η «Γη της ελιάς» ήταν ίσα βάρκα- ίσα νερά με την Κυριακή ενώ αισθητά υποχώρησε η τηλεθέαση του ριάλιτι «Survivor all star» το οποίο πλασαρίστηκε με 9,1% στο τρίτο σκαλοπάτι. Ισοβάθμησε με τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», αλλά το ριάλιτι κέρδισε στα σημεία.


Στο διάστημα 21.00- 23.00 γίνεται «της κακομοίρας», αν συνυπολογίσετε ότι ταυτόχρονα προβάλλονται οι σειρές του Alpha, του Mega, το ριάλιτι του Σκάι και το ριάλιτι του Star, χώρια όλα τα άλλα προγράμματα στα άλλα κανάλια.

Ωστόσο αθροιστικά στο διάστημα αυτό καταγράφεται υψηλή συγκέντρωση με αφορμή τις προτάσεις των Alpha, Mega, Σκάι. Φαίνεται άλλωστε από τα μερίδια της χρονικής ζώνης.

Για μια ακόμη φορά οι σειρές μυθοπλασίας έλαβαν διαστάσεις… συμπληγάδων στις οποίες βρέθηκαν τα ριάλιτι. Τη μάχη της τηλεθέασης φαίνεται να έχασε το «MasterChef» το οποίο δεν κατάφερε να πλασαριστεί στη δεκάδα με τα δημοφιλέστερα της Δευτέρας.
Βελτίωση στην απόδοση τους παρουσίασαν και το «Μαύρο ρόδο» και η σατιρική «Ράδιο αρβύλα».

Διαβάστε επίσης:

«Σπάει» τη σιωπή της η Φαίη Σκορδά: Απαντά δημοσίως για την αποχώρηση του Βασίλη Νομικού (Video)

ΑΝΤ1: Έρχονται οι «Προδότες» – Νέο ριάλιτι με υψηλό χρηματικό έπαθλο

Μάρα Ζαχαρέα: «Ετσι γνώρισα τον Ρουσόπουλο – Το παράκανα σε αυστηρότητα με τον γιό μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 21:06