search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:53
MENU CLOSE

Ακλόνητος στην κορυφή της τηλεθέασης ο «Σασμός»

25.01.2023 17:33
sasmos-marina-antonis-new

Με την πλειονότητα των τηλεπροτιμήσεων στο σύνολο της ημέρας ο «Σασμός», με το χθεσινό επεισόδιο, δεν μετακινήθηκε από την θέση στην οποία βρίσκεται από την επανέναρξη της σαιζόν, πλην των ημερών κατά τις οποίες ο Alpha δεν μεταδίδει επεισόδιο της σειράς.

Η απόδοση της σειράς είχε κάμψη σε σχέση με την Τρίτη (και τη Δευτέρα), όμως τη διαφορά αυτή φαίνεται ότι δεν την πιστώθηκε κάποιο από τα προγράμματα που βρίσκονται «απέναντι» του, τουλάχιστον εκείνα τα οποία συγκαταλέγονται στις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης της Nielsen.

Σταθερή η σειρά «Η γη της ελιάς» με ανοδική τάση στην απόδοση της, ελαφρά υποχώρηση είχε εκείνη της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών», όμως όχι σε βαθμό να επηρεάσει τη θέση της, ενώ το «Μαύρο ρόδο» κέρδισε πόντους τηλεθέασης χθες το βράδυ.

Το ριάλιτι «Survivor all star» πλασαρίστηκε στην πέμπτη θέση, από την τρίτη που είχε διακριθεί προχθές με απώλεια τηλεθέασης 1,1% ποσοστό που αντιστοιχεί από το ένα επεισόδιο στο άλλο με 112.000 τηλεθεατές.

Ποσοστό τηλεθέασης μόλις 0,6% ήταν αρκετό για να περάσει η σατιρική «ράδιο αρβύλα» από την έκτη θέση στην έβδομη. Την προσπέρασε- με διαφορά τόση όση- το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης». Επιστροφή εξάλλου στην δεκάδα για το κεντρικό δελτίο του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Το «Survivor all star» ξαναμοιράζει την πίτα τηλεθέασης στα κανάλια

«Μάχη» διαρκείας για τρια κανάλια η πρώτη θέση τηλεθέασης – Επικράτησε το Mega

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 15:51