search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:44
MENU CLOSE

Ένταση για τους «πολιτικούς πιθήκους» του Μαραβέγια

25.01.2023 15:26
maravegias_new

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε μια αποστροφή του λόγου του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ, Κωνσταντίνου Μαραβέγια, στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Καθώς ο Κ. Μαραβέγιας άρχισε την ομιλία του, επικράτησε οχλαγωγία από την πλευρά της αντιπολίτευσης – πιθανόν και λόγω της υπόθεσης που είχε αποκαλυφθεί για τον ίδιο και τη σύζυγό του -, η οποία και φάνηκε να τον ενοχλεί.

Τότε, έκανε λόγο για «πολιτικούς πιθήκους», προκαλώντας την αντίδραση της προεδρεύουσας, Σοφίας Σακοράφα, η οποία και χαρακτήρισε ως «απαράδεκτο» τον χαρακτηρισμό και ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Ο ίδιος δικαιολόγησε τη φράση του λέγοντας ότι στη Βουλή η συζήτηση γίνεται με επιχειρήματα και όχι με φωνές, ωστόσο, η αρνητική εντύπωση δεν χάθηκε…

Διαβάστε επίσης:

Από τη… ΔΗΜΑΡ ξανά υποψήφιοι – Ποιοι θα κατέβουν στις εκλογές

Μέγας χορηγός του Βενιζέλου και της εκδήλωσης «Μένουμε Ευρώπη;» η … Διαμαντοπούλου

ΠΑΣΟΚ: «Οι… μεγάλες διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να λέμε όσα μας χωρίζουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07