search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:53
MENU CLOSE

ΜέΡΑ25: Συζητήσεις με πρώην Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι πάνε στο κόμμα Βαρουφάκη 

26.01.2023 06:30
varoufakis_new

Δεν είναι λίγες οι επαφές που έχει πραγματοποιήσει ο Γιάννης Βαρουφάκης ως επικεφαλής του ΜέΡΑ25 με πρώην συντρόφους του. 

Στο δρόμο προς τις εκλογές και με τις δημοσκοπήσεις να στέλνουν διφορούμενα μηνύματα (πότε μπαίνει βουλή, πότε όχι) ο Γιάννης Βαρουφάκης θέλει να δώσει μία πιο πολιτική χροιά στο κόμμα του, το οποίο θέλει κανείς να το παραδεχθεί ή όχι, σε πολλά ζητήματα της καθημερινότητας πρωταγωνιστεί. 

Στις συζητήσεις αυτές για κάθοδο με τον Γιάννη Βαρουφάκη έχουν ακουστεί τα ονόματα του Δημήτρη Στρατούλη και της Νάντιας Βαλαβάνη. Και οι δύο υπήρξαν Υπουργοί στην πρώτη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μαζί με τον Γιάννη Βαρουφάκη και όπως φαίνεται θα ξανασμίξουν. 

Το ερώτημα είναι αν η Λαϊκή Ενότητα, της οποίας Γραμματέας είναι ο Δημήτρης Στρατούλης,  θα προσχωρήσει στο ΜέΡΑ25 του Γιάννη Βαρουφάκη στο πλαίσιο μίας «αριστερής συνεργασίας». 

Σε κάθε περίπτωση καθόλου τυχαία δε θα πρέπει να θεωρείται η χθεσινή παρουσία του Κρίτωνα Αρσένη (βουλευτής ΜέΡΑ25) στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη με τίτλο «8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα». 

Διαβάστε επίσης:

Από τη… ΔΗΜΑΡ ξανά υποψήφιοι – Ποιοι θα κατέβουν στις εκλογές

Μέγας χορηγός του Βενιζέλου και της εκδήλωσης «Μένουμε Ευρώπη;» η … Διαμαντοπούλου

ΠΑΣΟΚ: «Οι… μεγάλες διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να λέμε όσα μας χωρίζουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:47