search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 14:55
MENU CLOSE

Πρόταση Δυσπιστίας – ΠΑΣΟΚ: Τι απαντάνε στο νέο άνοιγμα του Τσίπρα στον Ανδρουλάκη 

26.01.2023 06:00
pasok_grafeia_kinal_new

Καθόλου απαρατήρητο δεν πέρασε στην Χαριλάου Τρικούπη το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατά την χθεσινή του τοποθέτηση επιχείρησε να κάνει ένα ακόμα άνοιγμα στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη. 

Στην τοποθέτησή του ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η υπόθεση Ανδρουλάκη αφορά ένα κακόβουλο λογισμικό και εκείνοι ασχολούνταν μονάχα με τις νομότυπες επισυνδέσεις- και μόνο χάρη στη δική του επιμονή υπήρξε έλεγχος, παρά τις συστάσεις που του έγιναν, στους παρόχους, στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας για το κινητό τηλέφωνο Ανδρουλάκη. Και μόνο τότε, κατόπιν αυτού του ελέγχου, η επίσημη νομότυπη παρακολούθηση Ανδρουλάκη ανακαλύφθηκε -τυχαία, προφανώς- και άνοιξε ο ασκός του Αιόλου».

Στο ΠΑΣΟΚ πάντως απαντούν: «Όσα έχουν δει, μέχρι σήμερα, το φως της δημοσιότητας οφείλονται στην αταλάντευτα θεσμική στάση του ΠΑΣΟΚ και αποκαλύπτουν περίτρανα τη θεσμική παρακμή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας». Παράλληλα εξαπολύουν επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση κακοποίησε τους θεσμούς με το δημοψήφισμα, την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, τον περίφημο έλεγχο των αρμών της εξουσίας»

Συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη θεωρούν ότι όσο πλησιάζουμε στο δρόμο προς τις εκλογές η πίεση προς το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι έντονη, γι’ αυτό και ετοιμάζονται και οι… κατάλληλες άμυνες. Και η άμυνα σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ είναι η υπενθύμιση των πεπραγμένων της διακυβέρνησης της περιόδου Τσίπρα – Καμμένου. 

Διαβάστε επίσης:

Από τη… ΔΗΜΑΡ ξανά υποψήφιοι – Ποιοι θα κατέβουν στις εκλογές

Μέγας χορηγός του Βενιζέλου και της εκδήλωσης «Μένουμε Ευρώπη;» η … Διαμαντοπούλου

ΠΑΣΟΚ: «Οι… μεγάλες διαφορές μας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Πρέπει να λέμε όσα μας χωρίζουν»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05.2024 14:55