search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:25
MENU CLOSE

Ζευγάρι ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν με την πρώην σύζυγο του Σκότι Πίπεν (Photos)

27.01.2023 11:10
jordan-larsa-new

Ζευγάρι και επισήμως δηλώνουν η πρώην σύζυγός του Σκότι Πίπεν, Λάρσα και ο γιος του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους.

Ο φακός είχε εντοπίσει πολλάκις τη 48χρονη και τον 32χρονο σε κοινές συναντήσεις τους, με την Αμερικανίδα τηλεπερσόνα να υποστηρίζει ότι είναι απλά «φίλοι».

Ωστόσο, η Λάρσα αποφάσισε να μην «κρύβεται» πια και να επιβεβαιώσει τη σχέση με της με τον γιο του συμπαίκτη του πρώην άντρα της στους Σικάγο Μπουλς, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Μάρκους Τζόρνταν.

Στο φόντο της φωτογραφίας βλέπουμε, μάλιστα, την τεράστια φανέλα με την οποία ο πατέρας του έχοντας το Νο 23, έγραψε ιστορία.

Το ζευγάρι εθεάθη για πρώτη φορά για μεσημεριανό γεύμα μαζί στο Μαϊάμι τον Σεπτέμβριο, ενώ τον ίδιο μήνα «συνελήφθη» να φιλιέται στο Rolling Loud Music Festival.

Επιπλέον είδαμε τον Μάρκους να συνοδεύει τη Λάρσα στο πάρτι της πρεμιέρας της σεζόν 5 των Real Housewives of Miami τον Δεκέμβριο.

Όταν Μάικλ Τζόρνταν και Σκότι Πίπεν έγραφαν ιστορία στα γήπεδα

Ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Σκότι Πίπεν έγραψαν ιστορία μαζί στα γήπεδα του μπάσκετ κατακτώντας έξι πρωταθλήματα στο NBA με τους Σικάγο Μπουλς, τη δεκαετία του 1990.

Οι σχέσεις τους χάλασαν, όταν ο «Ινδιάνος» από τη θέση του σχολιαστή του τηλεοπτικού δικτύου «ESPN» άρχισε να αποθεώνει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ η οριστική ρήξη ανάμεσά τους ήρθε όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του «ESPN» και του Netflix, The Last Dance. Η κόντρα τους εντάθηκε ακόμα περισσότερο με την κυκλοφορία του Unguarded.

Διαβάστε επίσης:

«Η Γη της Ελιάς»: Αποθεώθηκε στο Twitter το πρώτο φιλί ανάμεσα σε δυο γυναίκες

Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ καθόλου ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια» (Video)

Άννα Βίσση: Θετική στον κορωνοϊό, ακυρώνει εμφανίσεις της – Η ανάρτηση στα social media

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:22