search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:48
MENU CLOSE

Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ καθόλου ούτε εγώ ούτε τα παιδιά μου τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια» (Video)

27.01.2023 10:00
evi-vatidoy-new (2)

Για την απιστία, τον έρωτα αλλά και την άποψη που έχει για τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια μίλησε η Εύη Βατίδου, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της δεν τη συμπαθούν.

«Δεν υπάρχει αν συγχωρώ ή δεν συγχωρώ την απιστία. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου που ο Αλέξης Κούγιας έχει προχωρήσει τη ζωή του. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους»

Διαβάστε επίσης:

Άννα Βίσση: Θετική στον κορωνοϊό, ακυρώνει εμφανίσεις της – Η ανάρτηση στα social media

Steven Spielberg: Η ταινία «The Dark Knight» κακώς αγνοήθηκε από την Ακαδημία των Όσκαρ στο παρελθόν

Survivor All Star: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:44