search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:18
MENU CLOSE

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα άκρα η σχέση με τους θαυμαστές της – Κάλεσαν την αστυνομία επειδή απενεργοποίησε το Instagram

30.01.2023 16:35
britney_new

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η σχέση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τους θαυμαστές της, την ώρα που η ίδια δηλώνει πως δεν έχει καταρρεύσει.

Μάλιστα, οι θαυμαστές της εξέφρασαν την ανησυχία τους για τον λογαριασμό της στο Instagram που απενεργοποιήθηκε για λίγο, σε σημείο να καλέσουν την αστυνομία στο σπίτι της.

«Αφού όλοι νομίζουν ότι ξέρουν την ιστορία μου. Ξανασκεφτείτε το! Δεν έχω πάθει νευρικό κλονισμό… Είμαι αυτή που είμαι και προχωράω μπροστά στη ζωή μου. Ποτέ δεν έχω νιώσει καλύτερα!», έγραψε, μεταξύ άλλων, η διάσημη τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η 41χρονη τραγουδίστρια εξήγησε, επίσης, ότι ακόμα μαθαίνει πώς είναι να ζει κάποιος ελεύθερα, αφού για 14 χρόνια ήταν υπό την κηδεμονία του πατέρα της και ότι πλέον είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τη «φωνή» της σε έναν κόσμο όπου «έχασε» τα δικαιώματά της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους «σκληροπυρηνικούς» θαυμαστές της, που έφτασαν «πολύ μακριά», σύμφωνα με την ίδια, για να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

«Αγαπώ και λατρεύω τους θαυμαστές μου, αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα παρατράβηξαν και παραβιάστηκε η ιδιωτική μου ζωή», έγραψε στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Σαμ Σμιθ: Αντιδράσεις για το νέο του βίντεο κλιπ – «Εξευτελιστικό και ακατάλληλο» (Video)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Νιάρχος έστελνε στο καμαρίνι κουτάκι σπίρτα γεμάτο λίρες – Ο Ωνάσης μου μιλούσε για τη Μαρία Κάλλας» (Videos)

Λάκης Λαζόπουλος: «Κανείς δεν μπορεί να με εκβιάσει ή να με τραμπουκίσει – Απαντώ ευγενικά αλλά μπορώ κι αλλιώς» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:17