search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:30
MENU CLOSE

Χριστίνα Λαμπίρη: «Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση αλλά να επιλέξω εγώ αυτό που θα κάνω» (Video)

30.01.2023 14:03
lampiri-new

Στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση στο μέλλον απάντησε η Χριστίνα Λαμπίρη, επισημαίνοντας ότι θα ήθελε να κάνει αυτό το βήμα εφόσον πρόκειται για τη δουλειά της, ωστόσο, θα προτιμούσε να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει η ίδια αυτό που θα κάνει τηλεοπτικά.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι διανύει μια περίοδο στη ζωή της πολύ γεμάτη, ανάμεσα σε υποχρεώσεις τόσο επαγγελματικές όσο και οικογενειακές.

«Περνάω μία ήρεμη φάση της ζωής μου. Είμαι μεταξύ μαγαζιού, σάιτ, κόρης και εγγονού στην Πάτρα, πηγαινοέρχομαι. Θα ήθελα να γυρίσω στην τηλεόραση, γιατί είναι η δουλειά μου αλλά θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω τι θα μπορούσα να κάνω.

Δεν πιστεύω ότι όλα πάνε σε όλους ούτε πως όλες οι ηλικίες κάνουν για όλα. Το ‘χω στημένο έτοιμο και ωραίο στο μυαλό μου. Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον είπε, ενώ αναφερόμενη στις εκπομπές που η ίδια επιλέγει να παρακολουθεί τόνισε:

«Εμένα μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα, να ξέρω τι έχω απέναντί μου, τι βλέπω. Θέλω ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία μέχρι τέλους. Ξέρω ότι από τη στιγμή που θα κάνω τον πρόλογό μου μέχρι την ώρα που θα αποφωνήσω, θα έχω την ψυχαγωγία στο μυαλό μου, πώς θα περάσει καλά ο κόσμος. Ανάλογα με τη διάθεσή μου επιλέγω να δω είτε καθαρή ψυχαγωγία, είτε καθαρή ενημέρωση» συμπληρώνει.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Κανείς δεν μπορεί να με εκβιάσει ή να με τραμπουκίσει – Απαντώ ευγενικά αλλά μπορώ κι αλλιώς» (Video)

Survivor: Σοϊλέδης κατά Μαρτίκα – «Είσαι για γέλια – Δεν μπορείς να λες ψέματα και να δημιουργείς εντυπώσεις» (Video)

Γιώργος Λιάγκας: Ξεσπά κατά του Light – «Η μεγάλη πλειοψηφία της νεολαίας σας θεωρεί καραγκιόζηδες» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:29