search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:07
MENU CLOSE

Lisa Loring: Πέθανε στα 64 η πρώτη «Wednesday Addams» (photos/videos)

30.01.2023 08:41
adamsfamily
photo facebook @Laurie Jacobson

Η Λίζα Λόρινγκ (Lisa Loring), που έπαιξε τη νεαρή Wednesday Addams στην Addams Family (Οικογένεια Άνταμς) από το 1964 έως το 1966 πέθανε το Σάββατο από εγκεφαλικό επεισόδιο, όπως επιβεβαίωσε η κόρη της.

Ήταν μόλις 64 ετών.

«Έφυγε ήρεμη, με τις δύο κόρες της να της κρατούν τα χέρια», δήλωσε η κόρη της Vanessa Foumberg.

Η στενή φίλη της ηθοποιού, Λορ Τζέικομπσον, μοιράστηκε σε μια ανάρτηση στο Facebook την είδηση ​​του θανάτου της.

«Με μεγάλη λύπη αναφέρω τον θάνατο της φίλης μας, Lisa Loring. Πριν από 4 ημέρες υπέστη ένα σοβαρό εγκεφαλικό που προκλήθηκε από το κάπνισμα και την υψηλή αρτηριακή πίεση. Ήταν σε μηχανική υποστήριξη για 3 ημέρες. Χθες, η οικογένειά της πήρε τη δύσκολη απόφαση να κλείσει τα μηχανήματα και έφυγε χθες το βράδυ», ανέφερε η Τζέικομπσον στην ανάρτηση στα social media.

Υπενθυμίζεται πως η Λόρινγκ είναι εκείνη που ως παιδί έκανε τον χαρακτηριστικό χορό της σειράς, που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα με τη νέα σειρά του Netflix «Wednesday», στην οποία η Jenna Ortega κάνει τη δική της ερμηνεία του χορού.

Η Λόρινγκ γεννήθηκε στα Νησιά Μάρσαλ από γονείς που είχαν υπηρετήσει στο Ναυτικό και έζησε στη Χαβάη πριν έρθει στο Λος Άντζελες με τη μητέρα της. Ξεκίνησε το μόντελινγκ σε ηλικία τριών ετών και στη συνέχεια πήρε μέρος σε ένα επεισόδιο της σειράς «Dr. Kildare».

Αφού η «Οικογένεια Άνταμς» ολοκλήρωσε τη διετία προβολής της, η Λόρινγκ εντάχθηκε στην κωμική σειρά της Φίλις Ντίλερ «The Pruitts of Southampton».

Επίσης, έκανε εμφανίσεις σε σειρές όπως «The Girl From U.N.C.L.E.», «Fantasy Island» και «Barnaby Jones», ενώ στη συνέχεια εξασφάλισε τον ρόλο της Cricket Montgomery στο «As the World Turns» από το 1980 έως το 1983.

Αργότερα, στη δεκαετία του 1980, είχε ρόλους σε ταινίες του είδους, όπως οι «Savage Harbor» και «Blood Frenzy».

Διαβάστε επίσης:

Κέιτι Πέρι: Η συνεργασία που απέρριψε και το μετάνιωσε

Σακίρα: Το τραγούδι της «έστειλε» τη νέα σύντροφο του Πικέ στον ψυχολόγο

Αθηναΐς Νέγκα: «Το τηλεοπτικό μου καντήλι σβήνει» – Τι είπε για το διαζύγιό της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50