search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:34
MENU CLOSE

Σταθερή προτίμηση στην ελληνική μυθοπλασία δηλώνει η τηλεθέαση του Παρασκευοσαββατοκύριακου

30.01.2023 19:46
tiletheasi_new

Το μαραθώνιας διάρκειας Κυριακάτικο επεισόδιο του ριάλιτι «Survivor all star» για πρώτη φορά από την πρεμιέρα (8/1) κατάφερε μονοψήφιο ποσοστό τηλεθέασης και στην λίστα κατάταξης με τα δημοφιλέστερα προγράμματα της ημέρας ήταν δεύτερο σε προτιμήσεις.

Στη ζώνη μετάδοσης του όμως και στον ανταγωνισμό της χρονικής περιόδου κατά την οποία ήταν στον αέρα κατάφερε υψηλό μερίδιο τηλεθέασης.

Κατά τα λοιπά οι ελληνικές σειρές ήταν για μια ακόμη φορά ισχυροί πόλοι τηλεθεατών με εξαίρεση το Σάββατο, ημέρα κατά την οποία τα φετινά «όπλα» μυθοπλασίας των καναλιών δεν μεταδίδουν επεισόδια.

Οι συνήθειες τηλεθέασης άλλωστε διαφοροποιούνται στο τέλος της εβδομάδας και επηρεάζουν τους προγραμματισμούς. Αναμενόμενη, κατά συνέπεια, η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην λίστα τηλεθέασης του Σαββάτου από το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το οποίο μετακινήθηκε από τις καθημερινές στο Σαββατοκύριακο, λόγω «Ράδιο αρβύλα».

Την Παρασκευή για μια ακόμη φορά τα περισσότερα βλέμματα τηλεθεατών συγκέντρωσε πάνω του ο «Σασμός», όπως φαίνεται και από τις μετρήσεις που έκανε η Nielsen.

Διαβάστε επίσης:

Σκληρές αναμετρήσεις μεταξύ καναλιών για την τηλεθέαση του Παρασκευοσαββατοκύριακου

«Το Βραχιόλι της Φωτιάς»: Υψηλής ποιότητας και αισθητικής η μίνι σειρά της ΕΡΤ

Σασμός – Spoiler: Η Αργυρώ ομολογεί στον Σταύρο την αγάπη της για τον Αστέρη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:33