search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:52
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Ο Παύλος μαθαίνει ότι ο Αστέρης και η Αργυρώ είναι μαζί (Videos)

31.01.2023 11:39
sasmos-argyro-new

Άλλο ένα ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του Σασμού με τη σειρά να συνεχίζει να χαρίζει στον Alpha υψηλές… πτήσεις στην τηλεθέαση.

Ο Λευτέρης μαθαίνει από τον πατέρα της Ρέας πως ήταν έγκυος όταν σκοτώθηκε και σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορεί να αξιοποιήσει αυτήν την πληροφορία.

Η Τζένη, από την άλλη, ομολογεί στη Θοδώρα το ψέμα της σχετικά με την εγκυμοσύνη και της ενοχές που νιώθει, αποφασίζει όμως να αποκαλύψει στον Νικηφόρο την αλήθεια.

Στο μεταξύ, ο Μανώλης δεν μπορεί να συγχωρέσει το γεγονός πως ο αδελφικός του φίλος φλέρταρε την κοπέλα που του άρεσε και το κλίμα ανάμεσά τους είναι βαρύ.

Η Κατερίνα προσπαθεί να βοηθήσει τον Παντελή με την Άννα να τα ξαναβρούν αλλά η Άννα είναι ακόμη πικραμένη, τη στιγμή που ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει από τον Τόλη για ποιο λόγο η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να προσεγγίσει την Άσπα.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος πηγαίνει στον Σταύρο να τον προειδοποιήσει πως θα τον βρει αντιμέτωπο, εάν αποφασίσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Ο Σταύρος θυμώνει και αποκαλύπτει στον Παύλο πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Μπλοκάρει άμεσα την κοινή χρήση κωδικού

Σταθερή προτίμηση στην ελληνική μυθοπλασία δηλώνει η τηλεθέαση του Παρασκευοσαββατοκύριακου

Σκληρές αναμετρήσεις μεταξύ καναλιών για την τηλεθέαση του Παρασκευοσαββατοκύριακου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:52