search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:49
MENU CLOSE

Σε απόγνωση ο Τέρης Χρυσός: «Έχω φτάσει στα όριά μου – Θέλω να πεθάνω να λυτρωθώ»

31.01.2023 10:57
teris-chrysos-new

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Τέρης Χρυσός γεγονός που τον έχει φθάσει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, ο τραγουδιστής δεν κρύβει τη θλίψη του, ενώ παραδέχεται ότι βρίσκεται σε απόγνωση καθώς έχει φτάσει στα όριά του.

«Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ. Δεν αξίζει τέτοια ζωή για κανένα καλλιτέχνη με αυτή τη σύνταξη που παίρνουμε. Έχω φτάσει στα όριά μου. Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι ο θάνατος. Αν πάθω κάτι κακό σίγουρα θα είναι από την οικονομική δυσχέρεια στην οποία βρίσκομαι. Δεν ζητάω τον οίκτο κανενός. Ούτε ελεημοσύνη. Ζητάω απλά δικαιοσύνη στις συντάξεις που παίρνουν οι καλλιτέχνες. Είναι συντάξεις πείνας. Δεν ξέρω πώς τα βγάζω πέρα» αναφέρει ο Τέρης Χρυσός υποστηρίζοντας πως λαμβάνει σύνταξη 690 ευρώ και το σπίτι των 55 τετραγωνικών που μένει το έχει προσημειώσει το ΙΚΑ.

«Όταν είδα τις εξαγγελίες της κυβέρνησης ότι θα πάρω μία μικρή αύξηση 53 ευρώ ένιωσα μία ανακούφιση ότι θα μπορώ να πηγαίνω λίγο πιο άνετα σούπερ μάρκετ. Προχθές πήγα να πάρω τη σύνταξή μου και διαπίστωσα ότι δεν μπήκε καμία αύξηση. Είναι καθαρά εμπαιγμός και απανθρωπιά αυτό που βιώνουμε» πρόσθεσε, χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή του.

Ερωτηθείς για την υποτιθέμενη συγγένεια με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Τέρης Χρυσός απαντά:

«Υπάρχουν κάποιοι αντίθετοι προς τον πρωθυπουργό και πιστεύουν πως εγώ έχω συγγένεια μαζί του. Είναι ένα μεγάλο ψέμα που το έβγαλε πριν χρόνια ο Τζίμης Πανούσης. Και αυτό το θέμα με γονάτισε ως προσωπικότητα. Πιστεύουν, δε, πολλοί ότι έχω όντως συγγενική σχέση και μάλιστα μου δίνει λεφτά η κυβέρνηση του Μητσοτάκη. Είναι δυνατόν να είμαι ο υποτιθέμενος πατέρας του Κυριάκου και να ζω σε ένα σπίτι 55 τετραγωνικών υποθηκευμένο και να καταγγέλλω πως δεν μπορώ να ζήσω με τη σύνταξη των 690 ευρώ; Αστεία πράγματα».

Διαβάστε επίσης:

Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» έχει χρόνια να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί (Video)

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η ασθένεια που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο (Video)

Survivor All Star: Φωτιά στην καλύβα – Η Ασημίνα πιάνεται με κινητό, χαμός στο συμβούλιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:49