search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:46
MENU CLOSE

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η ασθένεια που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο (Video)

31.01.2023 09:56
clooney-new

Από μία σπάνια ασθένεια αποκάλυψε ότι έπασχε ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ και μάλιστα εξαιτίας αυτής της ασθένειας είχε αποκτήσει ένα χαρακτηριστικό – και ιδιαίτερο – χαμόγελό του. 

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο 61χρονος σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ, μιλώντας στο talk show του Τζίμι Κίμελ, όταν ήταν στην εφηβεία διαγνώστηκε με παράλυση Bell, καθώς το μισό του πρόσωπο παρέλυσε ξαφνικά. 

Την ασθένεια με την οποία διαγνώστηκε όταν ήταν στην εφηβεία αποκάλυψε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, επισημαίνοντας ότι εξαιτίας της το μισό του πρόσωπο είχε παραλύσει ξαφνικά.

Πρόκειται για την παράλυση Bell για την οποία ο ηθοποιός μίλησε ως καλεσμένος στο talk show του Τζίμι Κίμελ. Αφορμή στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες που του έδειξε ο Κλούνεϊ από τα παιδικά χρόνια του ηθοποιού.

Σε μία από αυτές τις φωτογραφίες ο έφηβος Κλούνεϊ ποζάρει στον φωτογραφικό φακό και χαμογελά.

Ωστόσο, το χαμόγελό του παραπέμπει περισσότερο σε μειδίαμα, καθώς όπως είπε τότε ήταν που διαγνώστηκε με την παράλυση Bell και οι μύες από τη μία πλευρά του προσώπου του είχαν παραλύσει.

«Θέλω να επισημάνω κάτι εδώ. Θα γελάσατε είμαι σίγουρος, κάποιο αστείο θα βρεις να κάνεις, σε αυτή την φωτογραφία έχω παράλυση Bell, ναι εκεί το μισό μου πρόσωπο είναι παράλυτο. Αν το παρατηρήσεις θα δεις ότι είναι πολύ διαφορετικό πρόσωπο στην μια πλευρά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Φωτιά στην καλύβα – Η Ασημίνα πιάνεται με κινητό, χαμός στο συμβούλιο (Video)

Eurovision 2023: Με τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο στο Λίβερπουλ – Ο νεότερος εκπρόσωπος της χώρας στον θεσμό

Πέθανε η ηθοποιός και μοντέλο Ντέπυ Μαρτίνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 08:46