search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:01
MENU CLOSE

Eurovision 2023: Με τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο στο Λίβερπουλ – Ο νεότερος εκπρόσωπος της χώρας στον θεσμό

30.01.2023 22:59
profile_player-960×540 (1)

Από τον 16χρονο Βίκτωρα Βερνίκο θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στη Eurovision 2023, που θα γίνει στο Λίβερπουλ, στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, όπου ανακοινώθηκε πως έλαβε το χρίσμα της εκπροσώπησης της χώρας μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα γίνει η Eurovision αυτής της χρονιάς.


Ο νεαρός καλλιτέχνης είναι ανιψιός τής φωτογράφου Μαρίνας Βερνίκου. Ο Βίκτωρ Βερνίκος θα παρουσιάσει στη σκηνή του διαγωνισμού τη συναισθηματική μπαλάντα «What they say».

Aσχολείται με τη μουσική από 4 ετών και έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας.

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά έκανε και την παραγωγή μόνος του. Αυτήν την περίοδο κάνει μαθήματα φωνητικής και performance με τη Νίνα Λοτσάρη.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η ηθοποιός και μοντέλο Ντέπυ Μαρτίνη

Πάμελα Άντερσον: To sex tape της ήταν «το βρώμικο μικρό μυστικό της οικογένειας» (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:00