search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:18
MENU CLOSE

Πάμελα Άντερσον: To sex tape της ήταν «το βρώμικο μικρό μυστικό της οικογένειας» (Photos)

30.01.2023 19:10
pamela

Ήταν αγέννητοι όταν οι γονείς τους έδωσαν λαβή για κάθε είδους σχόλια με το βίντεο από τις πολύ προσωπικές στιγμές τους, που διέρρευσε, και οι γιοί της Πάμελα Άντερσον μιλούν σήμερα για τις καταστροφικές συνέπειες που είχε στη ζωή τους.

Ο μεγαλύτερος γιος, ο Μπράνσον, που γεννήθηκε το 1996, έναν χρόνο μετά την κλοπή της ταινίας όπου είχαν καταγραφεί οι προσωπικές στιγμές της Πάμελα Άντερσον με τον σύζυγό της, Τόμι Λι, δήλωσε σε ντοκιμαντέρ του Netflix ότι όταν ήταν παιδί σκεφτόταν πως «όλοι γνώριζαν πράγματα για την οικογένειά μου τα οποία δεν θα έπρεπε να γνωρίζουν και όλοι ήξεραν αυτό το βρώμικο μικρό μυστικό της οικογένειας».

Στο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Pamela: A Love Story», ο Μπράντον θυμάται πόσο θυμό του προκαλούσε στο σχολείο οποιαδήποτε αναφορά των συμμαθητών του στην μητέρα του.

Η επίμαχη ταινία, που είχε γυριστεί λίγο μετά τον γάμο της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι, το 1995, εκλάπη από έναν αποθηκευτικό χώρο στο γκαράζ του σπιτιού τους στη διάρκεια εργασιών συντήρησης και στη συνέχεια διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το 1996, το πρώην μοντέλο του Playboy άρχισε νομικό αγώνα για να σταματήσει η κυκλοφορία του βίντεο, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει κάποιο συγκεκριμένο άτομο ενώπιον της Δικαιοσύνης για την κλοπή.

Η Πάμελα Άντερσον λέει: «Δεν σκεφτόμουν όταν ήμουν στο Playboy ότι θα έκανα παιδιά και θα μεγάλωναν και θα ντρέπονταν γι αυτό» και παραδέχεται ότι η επίμαχη ταινία είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματα και στον μικρότερο γιο της, τον Ντίλαν, που σήμερα είναι 25 χρόνων.

«Σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή θα τους μιλούσα, στην κατάλληλη ηλικία, αλλά δεν βρήκα την ευκαιρία. Τα έμαθαν όλα πριν μπορέσω να τους μιλήσω γι αυτό. Όμως είναι εντελώς διαφορετικό να κυκλοφορεί μια ταινία με τους γονείς σου να κάνουν σεξ», λέει στο ντοκιμαντέρ η Πάμελα Άντερσον, η οποία περιγράφει μία σκηνή: «Θυμάμαι μια μέρα μετά το σχολείο, ο Ντίλαν ήρθε κλαμένος και είπε ΄γιατί το έκανες αυτό;΄»

Παρά τις φήμες ότι το ζευγάρι επέτρεψε να διαρρεύσει το προσωπικό βίντεο για να βγάλει χρήματα, η Πάμελα Άντερσον επιμένει ότι «ποτέ δεν βγάλαμε χρήματα από την κλεμμένη ταινία» και διαβεβαιώνει ότι δεν θα δεχόταν να γίνει κάτι τέτοιο, ούτε με αμοιβή ένα δισεκατομμύριο δολάρια.

«Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν είχε βγάλει χρήματα από αυτή την ταινία», λέει από την πλευρά του ο μεγάλος γιος της Πάμελα Άντερσον. «Εδώ άλλοι έχουν βάλει εκατομμύρια δολάρια και εκείνη έλεγε ΄όχι΄, γιατί ήταν 100% σίγουρη πως ενδιαφερόταν να είναι καλά η οικογένεια».

Παρά το παιδικό τραύμα που υπέστη ο Μπράντον, λέει πως θα ήταν πιο ευτυχής αν η μητέρα του είχε κάνει περιουσία, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, που έβγαλε μία ανάλογου περιεχομένου ταινία το 2007 και την βοήθησε να γίνει μεγάλη σταρ και δισεκατομμυριούχος.

«Εύχομαι να είχε καταφέρει  να βγάλει λεφτά», λέει ο Μπράντον, «θα είχε βγάλει εκατομμύρια δολάρια αν είχε υπογράψει ένα χαρτί. Αντί γι αυτό έμεινε με τίποτα και είδε την καριέρα της να εξανεμίζεται. Ήταν μέσα στα χρέη για τα περισσότερα χρόνια της», λέει ο Μπράντον.

Το δίωρο ντοκιμαντέρ θα βγει στο αέρα στις 31 Ιανουαρίου και δίνει πολλές πληροφορίες για την προσωπική ζωή και τους έρωτες της σταρ του Baywatch.

Διαβάστε επίσης:

Αργύρης Παπαργυρόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Όταν έχεις παιδιά, θέλει λίγο σεβασμό»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στα άκρα η σχέση με τους θαυμαστές της – Κάλεσαν την αστυνομία επειδή απενεργοποίησε το Instagram

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Νιάρχος έστελνε στο καμαρίνι κουτάκι σπίρτα γεμάτο λίρες – Ο Ωνάσης μου μιλούσε για τη Μαρία Κάλλας» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 15:15