search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:08
MENU CLOSE

Oscars 2023: Ο Τζίμι Κίμελ θα παρουσιάσει για τρίτη φορά την τελετή (Video)

07.11.2022 15:32
kimmel-oscar

Τρίτη και τυχερή για τον Τζίμι Κίμελ. Ο διάσημος παρουσιαστής πρόκειται να παρουσιάσει την τελετή των Όσκαρ που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου.

«Το να προσκληθείς να παρουσιάσεις τα Όσκαρ για τρίτη φορά είναι είτε μεγάλη τιμή, είτε παγίδα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είμαι ευγνώμων στην Ακαδημία που με επέλεξε τόσο γρήγορα αφού όλοι οι καλοί είπαν όχι», είπε ο Κίμελ σε δήλωσή του.

Ο Κίμελ παρουσίασε τα Βραβεία Όσκαρ για πρώτη φορά το 2017, τη χρονιά που η ταινία La La Land ανακηρύχθηκε κατά λάθος ως η νικήτρια αντί του Moonlight. Επέστρεψε τον επόμενο χρόνο για να τα παρουσιάσει ξανά.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο Τζίμι πετυχαίνει το χατ τρικ του σε αυτή την παγκόσμια σκηνή. Ξέρουμε ότι θα είναι αστείος και έτοιμος για όλα!». δήλωσαν οι εκτελεστικοί παραγωγοί και παρουσιαστές Glenn Weiss και Ricky Kirshner.

Η Ακαδημία είχε δηλώσει ότι στόχος τους ήταν να «κλειδώσουν» έναν οικοδεσπότη πολύ νωρίτερα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε σε μια παράσταση που έχει σεβασμό για τον κινηματογράφο και τα 95 χρόνια των Όσκαρ».

Ο Κίμελ φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη από το πώς ένιωσε αμέσως μετά τις συνεχόμενες παρουσιάσεις των Όσκαρ, όταν είπε σε ένα πάνελ στο TCA ότι ένιωθε ότι η διαδικασία αυτή ήταν μια κατάσταση “χωρίς νίκη”.

«Είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ακόμα κι όταν φαίνεται ότι ήταν υπέροχο, γυρνάς σπίτι και λες, “Ω, κάποιοι δεν νομίζουν ότι ήταν υπέροχο.” Αν δεν σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, νομίζω ότι είναι μια καλή εμπειρία» είπε τότε.

Αρκετοί άλλοι κωμικοί έχουν παρουσιάσει τα Όσκαρ τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένων των Στιβ Μάρτιν και Τζέρι Λιούις – αν και αυτοί και ο Κίμελ δεν πλησιάζουν πουθενά το ρεκόρ του Μπομπ Χόουπ που βρέθηκε να παρουσιάζει την τελετή 19 φορές.

Διαβάστε επίσης:

Μπίλι Άιλις και Τζέσι Ράδερφορντ: Ο ερωτικός δεσμός τους αποκαλύφθηκε! (Video/Photos)

Νεφέλη Ορφανού: «Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη» (video)

Αυτά τα 5 ζώδια κρίνουν πολύ αυστηρά τον εαυτό τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 19:08