search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:13
MENU CLOSE

Μπίλι Άιλις και Τζέσι Ράδερφορντ: Ο ερωτικός δεσμός τους αποκαλύφθηκε! (Video/Photos)

07.11.2022 15:06
eilish-new

Στα γραφεία των δημοσιογράφων ψιθυριζόταν το τελευταίο διάστημα, ότι η Μπίλι Άιλις και ο Τζέσι Ράδερφορντ βλέπονταν κρυφά θέλοντας να κρύψουν το δεσμό τους.

Θυμίζουμε ότι ο Τζέσι Ράδερφορντ, είναι Αμερικανός μουσικός και τραγουδιστής του συγκροτήματος The Neighbourhood, με έδρα το Λος Άντζελες.

Τότε το περιβάλλον της 20χρονης Μπίλι Άιλις προσπάθησε να αντιμετωπίσει τις φήμες με χιούμορ, διαδίδοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού υπάρχει και μεγάλη διαφορά ηλικίας, καθώς ο Τζέσι Ράδερφορντ είναι 31 χρόνων.

Μάλιστα, η Μπίλι και ο Τζέσι φωτογραφήθηκαν στο Instagram Official με αφορμή το Χαλογουίν, η μεν Μπίλι ως βρέφος και ο Τζέσι ως ηλικιωμένος κύριος, για να διασκεδάσουν τα κριτικά σχόλια για τη διαφορά της ηλικίας τους.

Η Μπίλι Άιλις πάντως όχι μόνο δεν απάντησε στις φήμες, αλλά εθεάθη να γευματίζει με τον Αμερικανό μουσικό και τραγουδιστή του συγκροτήματος The Neighbourhood, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τους έδειχναν να βγαίνουν μαζί από το Studio City πιασμένοι χέρι με χέρι, να συνομιλούν τρυφερά και να φιλιούνται.

Αμέσως οι δημοσιογράφοι των lifestyle περιοδικών έπιασαν δουλειά: «Ποιος ήταν αυτός ο Τζέσι Ράδερφορντ;»

Τα πλήρη στοιχεία

Ο Τζέσι Ράδερφορντ, μεγάλωσε στην περιοχή του Νιούμπουρι Παρκ, κοντά στο Λος Άντζελες, και από την ηλικία των 5 ετών έως την εφηβεία, είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική παίζοντας μικρούς ρόλους, ενώ το 2002, είχε συμμετάσχει και σε ένα επεισόδιο της σειράς Star Trek: Enterprise.

Ο Τζέσι έκανε τα πρώτα του βήματα με τους The Neighbourhood ενώ έχει δημιουργήσει και την περσόνα του Chip Chrome κυκλοφορώντας και ένα άλμπουμ με τίτλο: Chip Chrome & The Mono – Tones (2020), του οποίου ανέλαβε και υπογράφει την παραγωγή.

Ο Τζέσι, εξηγεί:
«Μου αρέσει να χάνομαι, και να ακούω τις ιστορίες των άλλων. Μου αρέσει επίσης να μαθαίνω τί σκέφτονται οι άλλοι για τη μουσική μας. Έτσι, το να κλειστείς με μερικούς ανθρώπους σ’ ένα δωμάτιο και βγαίνοντας απ’ αυτό να έχεις φτιάξει ένα κομμάτι, είναι για μένα το πιο cool πράγμα στον κόσμο!»

@ghoulishjen BILLIE EILISH 🔥 #fyp #halloweenhorrornights #horrornights #hhn #billieeilish #horror #halloween ♬ BILLIE EILISH. – Armani White

Παρόλα αυτά, ο Τζέσι Ράδερφορντ, στα 27ά του γενέθλια διέπραξε «κοινωνική αυτοκτονία», κλείνοντας όλους τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Όμως η περσόνα του Chip Chrome, διατηρεί επίσημο λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο όμως δεν έχει ποστάρει κάτι από τον Δεκέμβριο του 2021.

Η Μπέλα Χαντίντ και η Ντούα Λίπα, ακολουθούν το λογαριασμό αυτό. Η Μπίλι Άιλις δεν ακολουθεί, αλλά ο Chip Chrome ακολουθεί το λογαριασμό της Έιλις.

Τα μέσα προσπαθώντας να μάθουν περισσότερα για τον Τζέσι, έψαξαν να βρουν τον κύκλο των φίλων του. Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι η ηθοποιός και τραγουδίστρια Αλέξα Ντέμι και ο παίχτης της ομάδας μπάσκετ των Boston Celtics, Μπλέικ Γκρίφιν, οι οποίοι συμμετείχαν και στο βίντεο κλιπ του κομματιού «Stargazing».

Ο Ράδερφορντ είπε ότι η Αλέξα Ντέμι ήταν ένα από τα πρώτα άτομα που γνώρισε στο Λος Άντζελες, ενώ η γνωριμία με τον Γκρίφιν χρονολογείται από τα παιδικά τους χρόνια. Οι δημοσιογράφοι βρήκαν ότι στον στενό κύκλο του Ράδερφορντ συγκαταλέγονται επίσης: ο ράπερ Τζέιντεν Σμιθ, ο μουσικός παραγωγός Μπένι Μπλάνκο, και ο Καναδός τραγουδοποιός και μουσικός Μακ ντε Μάρκο. Η έρευνα
αποκάλυψε επίσης ότι ο Ράδερφορντ διατηρούσε από το 2015 έως το 2021 σχέση με το
μοντέλο Ντέβον Λη Κάρλσον.

Η επιβεβαίωση

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου του 2022, στο μουσείο τέχνης της πολιτείας του Λος Άντζελες, και συγκεκριμένα στο «LACMA Art+Film gala», η Μπίλι Άιλις και ο Τζέσι Ράδερφορντ βρήκαν
την ευκαιρία να δηλώσουν ότι τελικά είναι ζευγάρι με τον πιο εμφατικό τρόπο. Εμφανίστηκαν και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά, φορώντας αντρικές και γυναικείες Gucci πυτζάμες, άνετες Gucci παντούφλες, Gucci μάσκα ύπνου, και τέλος πόζαραν «chic to chic» τυλιγμένοι με μια Gucci κουβέρτα. Είναι εξ’ άλλου γνωστή η αγάπη της Μπίλι Έιλις για τα προϊόντα Gucci, και η εταιρεία πρέπει μάλλον να ήταν σπόνσορας του όλου event.

Έτσι, έβαλαν τέλος σε μια έστω σύντομη φημολογία, και ξεκαθάρισαν τη θέση τους δημοσίως αφού στο συγκεκριμένο «γκαλά» ήταν παρόντες πολλοί από τους διάσημους φίλους τους, όπως: ο Έλτον Τζον, ο Τζάρεντ Λέτο, η Σάλμα Χάγιεκ και ο σύζυγός της Φρανσουά – Ενρί Πινό, η Ολίβια Ουάιλντ, ο Τζουντ Λο, η Κιμ Καρντάσιαν και η αδελφή της Κένταλ Τζένερ, η Πάρις Χίλτον, το συγκρότημα Maneskin, η Χάιντι Κλουμ, και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Νεφέλη Ορφανού: «Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη» (video)

Αυτά τα 5 ζώδια κρίνουν πολύ αυστηρά τον εαυτό τους (Video)

Τζίτζι Χαντίντ: Είπε «όχι» στο Twitter του Έλον Μασκ και έκλεισε τον λογαριασμό της – «Είναι βόθρος μίσους και φανατισμού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:07