search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:40
MENU CLOSE

Τζίτζι Χαντίντ: Είπε «όχι» στο Twitter του Έλον Μασκ και έκλεισε τον λογαριασμό της – «Είναι βόθρος μίσους και φανατισμού»

07.11.2022 12:10
gigi-hadid-new (2)

Τον λογαριασμό της στο Twitter αποφάσισε να κλείσει η Τζίτζι Χαντίντ, ενημερώνοντας τους followers της στο Instagram ότι αιτία για την κίνησή της αυτή είναι η νέα ηγεσία της δικτυακής πλατφόρμας.

Αντιδρώντας στο γεγονός ότι το Twitter λειτουργεί, πλέον, υπό το καθεστώς του Έλον Μασκ, το διεθνούς φήμης μοντέλο αποκάλεσε τη διάσημη πλατφόρμα «βόθρο μίσους και φανατισμού».

«Για μεγάλο διάστημα, αλλά ειδικά με τη νέα ηγεσία του Μασκ, το Twitter γίνεται ολοένα και περισσότερο ένας βόθρος μίσους και φανατισμού και δεν είναι το μέρος στο οποίο θέλω να ανήκω. Δεν μπορώ να μείνω, γιατί δεν είναι ασφαλές μέρος για οποιονδήποτε, ούτε μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που θα κάνει περισσότερο καλό παρά κακό» σημείωσε, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τους ακόλουθούς της στην πλατφόρμα.

Μαζί με τη δήλωσή της, η Τζίτζι Χαντίντ ανήρτησε και ένα tweet της συμβούλου ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Σάνον Ρατζ Σινγκ, η οποία απολύθηκε από το Twitter.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Τζίτζι Χαντίντ δεν αποτελεί, ωστόσο, τη μόνη διάσημη που εγκαταλείπει το Twitter για τον ίδιο λόγο. Πρόσφατα η δημοφιλής τραγουδίστρια Τόνι Μπράξτον ανακοίνωσε ότι και εκείνη αποχαιρετά το Twitter:

«Έχω σοκαριστεί και τρομάξει με την “ελευθερία λόγου”, που έχω δει σε αυτή την πλατφόρμα μετά την εξαγορά της. Η ρητορική μίσους υπό τον μανδύα της “ελευθερίας του λόγου” είναι απαράδεκτη. Ως εκ τούτου επιλέγω να μείνω μακριά από το Twitter, καθώς δεν αποτελεί πλέον ασφαλή χώρο για μένα και τους γιους μου» έγραψε τον περασμένο μήνα.

Δύο ακόμη γυναίκες που έβαλαν τη δική τους τελεία στην πλατφόρμα κοινωνικής διακτύωσης είναι η τηλεοπτική παραγωγός και showrunner της δραματικής σειράς Grey’s Anatomy, Σόντα Ράιμς, και η ηθοποιός Τέα Λεόνικ: «Δεν θα μείνω εδώ για ό,τι έχει σχεδιάσει ο Έλον. Αντίο» έγραψε η Ράιμς.

Η Άμπερ Χερντ αποτελεί ένα ακόμη διάσημο πρόσωπο του οποίου ο λογαριασμς απενεργοποιήθηκε έπειτα από την εξαγορά του Twitter.

Ωστόσο για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό αν η ίδια αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό της ή αν υπεύθυνος για αυτό είναι ο ίδιος ο Μασκ.

Σε κάθε περίπτωση, ο γεγονός ότι η διαγραφή του λογαριασμού της συνέπεσε χρονικά με την εξαγορά του μεγιστάνα δεν είναι σύμπτωση.

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Αεράκης: Η απουσία του πατέρα του και τα δύσκολα παιδικά χρόνια – «Είναι μια πληγή μέσα μου» (Video)

Σερ: Νέο ειδύλλιο για την τραγουδίστρια – Η απάντηση για τον κατά 40 χρόνια μικρότερο σύντροφό της

Νικ Κάρτερ: Ξέσπασε για τον θάνατο του μικρού του αδερφού – Άρχισε να κλαίει με λυγμούς πάνω στη σκηνή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 23:39