search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:58
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί ΝΔ αθώα και αναβαθμισμένη»

31.01.2023 16:39
syrizalogo

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δικαστική απόφαση για αθώωση εμπλεκομένων στο κύκλωμα της Greek Mafia.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση εγκαλεί τη ΝΔ ότι με κωλυσιεργίες στέρησε από το δίκη κρίσιμο προανακριτικό υλικό που θα οδηγούσε στην καταδίκη τον εμπλεκομένων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η πρώτη δικαστική αθώωση των εμπλεκομένων στο κύκλωμα επίορκων ανώτατων αστυνομικών και μαφιόζων της νύχτας δεν ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία. Κάποιοι φρόντισαν με καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες να δέσουν τα χέρια της Δικαιοσύνης, στερώντας από τη δίκη κρίσιμο υλικό από τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ την περίοδο 2016-2018 για την εξάρθρωση του κυκλώματος, αφού εδώ και 3,5 χρόνια η ΕΛ.ΑΣ δεν μετέτρεψε τα πληροφοριακά δελτία της ΕΥΠ σε ανακριτικά δελτία στη δικογραφία.

Η απόφαση αυτή έρχεται στη βαριά σκιά δεκάδων δολοφονιών και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών της μαφίας την τελευταία τριετία και την ώρα που έρχονται στο φως νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις για τη δράση των ίδιων και νέων κυκλωμάτων στην κορυφή της ΕΛ.ΑΣ επί διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, με καταγγελλόμενη εμπλοκή ακόμα και ανθρώπων που συμμετείχαν στις κρίσεις της περασμένης εβδομάδας.

Οι πολίτες που άκουγαν υποσχέσεις για ασφάλεια βλέπουν και συγκρίνουν: Επί ΣΥΡΙΖΑ η Greek Mafia στη Δικαιοσύνη, επί ΝΔ αθώα, αναβαθμισμένη και ανέλεγκτη» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης από Ιαπωνία: Δεν στέλνουμε Leopard στην Ουκρανία – Δεν ανησυχώ για σύγκρουση με Τουρκία

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για Τσίπρα: Ανεύθυνη η στάση του ΣΥΡΙΖΑ – Η μόνη προσφορά του να δίνει άλλοθι στον Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Εμπαίζει τους καλλιτέχνες ο Μητσοτάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:57