search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:43
MENU CLOSE

Σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ: Ανακουφισμένος ο Λοβέρδος από τη νέα κόντρα

02.02.2023 06:00
loverdos_new

Ευδιάθετος και ανακουφισμένος πρέπει να είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.

Από την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη και μέχρι σήμερα ποτέ άλλοτε η σύγκρουση ανάμεσα στα δύο κόμματα δεν ήταν τόσο σφοδρή. Όλα βέβαια – όπως υποστηρίζουν στη Χαριλάου Τρικούπη– ξεκίνησαν από τον υπαινιγμό της Πόπης Τσαπανίδου πως μία πιθανή συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ θα είναι προϊόν… εκβιασμού.

Ενδεικτικό της διάθεσης του Ανδρέα Λοβέρδου είναι και η δήλωσή του στη Βουλή, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ «τρόλλαρε» τον ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να απέχει από το νομοθετικό έργο της Βουλής. «Και αν σας κάνουν πλάκα και κάνουν τις εκλογές τον Ιούλιο; Τι θα κάνετε 4 μήνες θα συμμετέχετε στις συζητήσεις και δεν θα ψηφίζετε. Τι μας λέτε; Μάλλον απόδειξη αμηχανίας κατά τα άλλα εκβιαστών».  

Το πόσο σκληρές είναι οι δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ κατά του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται και από το γεγονός ότι σε πρόσφατη ανακοίνωση το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη έκανε λόγο ακόμα και για «σταλινικές πρακτικές». Όπως είναι σε θέση το topontiki.gr να γνωρίζει το μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι διαρκές.

Διαβάστε επίσης:

Ο Καρατζαφέρης, ο Βελόπουλος και το ΠΑΣΟΚ

Λάμπης Λιβιεράτος: Με ποιον συνδυασμό θα είναι υποψήφιος στις εκλογές (video)

Αλέξης Τσίπρας: Με Τσαπανίδου, Σβίγγου στο Παλλάς – «Στην Τάνια που τιμά τον Γιάννη Σπανό» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:43