search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:57
MENU CLOSE

Λάμπης Λιβιεράτος: Με ποιον συνδυασμό θα είναι υποψήφιος στις εκλογές (video)

31.01.2023 10:56
labis_livieratos
Photo instagram @lambislivieratos

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του Λάμπη Λιβιεράτου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό της

«Ήρθαμε με την κυρία Πέγκυ Γρίβα, που είναι υποψήφια στον συνδυασμό μας, να ακούσουμε τον Λάμπη, που έχουμε τη χαρά να μας αγκαλιάσει και να συστρατευθεί μαζί μας» δήλωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Και συνέχισε: «Με τον κύριο Λιβιεράτο γνωριζόμαστε χρόνια. Το περασμένο Σάββατο είχαμε έρθει εδώ, μιλήσαμε με τον Λάμπη και πραγματικά αγκάλιασε με πολλή αγάπη την πρότασή μου».

Η κυρία Πατούλη έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει τη θέση της δημάρχου στο Δήμο Πεύκης – Λυκόβρυσης.

«Έχω μεγαλώσει στην Πεύκη, έχω παίξει στις αλάνες. Πολλοί που είναι υποψήφιοι παίζαμε από μικρά παιδιά. Είναι ένας τόπος που τον γνωρίζω καλά. Ήμουν και εκλεγμένη από το 2014. Εισπράττω ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα, όχι μόνο αποδοχής και αγάπης αλλά και εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου για την επόμενη μέρα για τον Δήμο μας» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Αλέκος Συσσοβίτης: Μετά το «Είσαι το ταίρι μου» έχει χρόνια να χτυπήσει το τηλέφωνό μου για κινηματογράφο και με ενοχλεί (Video)

Τζορτζ Κλούνεϊ: Η ασθένεια που του παρέλυσε το μισό πρόσωπο (Video)

Survivor All Star: Φωτιά στην καλύβα – Η Ασημίνα πιάνεται με κινητό, χαμός στο συμβούλιο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:53