search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:23
MENU CLOSE

Πήρε φόρα ο Λοβέρδος

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2265
19/01/2022
22.01.2023 10:22
loverdos_new

Γράψαμε πριν από ένα μήνα περίπου ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος σηκώνει μανίκια από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά. Πράγμα που έγινε. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ όχι μόνο έδειξε έτοιμος για προεκλογική εκστρατεία, αλλά εμφανίστηκε και σε πολιτικά πάνελ, πράγμα το οποίο είχε να κάνει εδώ και δύο χρόνια, και μάλιστα back to back. Δευτέρα ΣΚΑΪ, Τρίτη ΑΝΤ1.

Ιδιαίτερα μαχητικός και συγκρουσιακός ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεχώρισε με τις ατάκες του:

Είναι δυνατόν να λέει η Ν.Δ. ότι εμείς διαιρέσαμε τον λαό και ότι η Ν.Δ. είναι η δημοκρατική παράταξη; Το ΠΑΣΟΚ είναι η ιστορική συνέχεια της δημοκρατικής παράταξης. Τέλεια, παύλα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τον όρο δημοκρατική παράταξη. Να μας πουν τη γνώμη τους για τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Γεώργιο Παπανδρέου και μετά τα ξαναλέμε». (Η συγκεκριμένη ατάκα άρεσε και σε πολλούς προεδρικούς).

-«Είμαστε ένα κόμμα που αγωνίζεται για να αυξήσει τις δυνάμεις του. Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως συμπλήρωμα».

Δίνει ρέστα…

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ φρικάρει με το κόστος της προεκλογικής εκστρατείας

Τους δημάρχους της ενεργοποιεί προεκλογικά η Ν.Δ.

Η ειλικρίνεια Κουμουτσάκου και τα άλαλα χείλη των… ευσεβών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42