search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:23
MENU CLOSE

Η ειλικρίνεια Κουμουτσάκου και τα άλαλα χείλη των… ευσεβών

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2265
19/01/2023
21.01.2023 15:29
Koumoutsakos_new

Ουφ, τελείωσε και αυτό. Για την κηδεία του τέως ο λόγος, η οποία είχε προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση για τον αριθμό των βουλευτών και στελεχών της που θα παρίσταντο στην τελετή και την εντύπωση που οι παρουσίες αυτές θα δημιουργούσαν.

Τελικά ο αριθμός ήταν σχετικά μικρός, οπότε οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ήταν διαχειρίσιμες, ενώ από τα «μεγάλα» ονόματα της Ν.Δ. ξεχώρισαν μόνο ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Μάκης Βορίδης, ενώ η παρουσία της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου ήταν απολύτως φυσιολογική (είναι βαφτισιμιά του τέως).

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Ν.Δ. υπάρχει πλέον ανακούφιση και ότι ο «σκόπελος» της κηδείας ξεπεράστηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Μένοντας στα της κηδείας του Γλύξμπουργκ, μια άκρως… ειλικρινή εξήγηση σχετικά με την παρουσία του έδωσε ο πρώην υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Αφού, λοιπόν, είπε ότι η παρουσία του στην κηδεία ήταν μια απάντηση στις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με το τελετουργικό, εν συνεχεία παραδέχθηκε ότι «μέσα στο σώμα της παράταξης βεβαίως και είναι» και διάφοροι… βασιλόφρονες.

«Πώς παίρνουμε 40-45%;» σημείωσε, προσθέτοντας ότι «η Λακωνία, η Μεσσηνία και περιοχές της βορείου Ελλάδας, που ψηφίζουν Ν.Δ. και έχουν φιλοβασιλικά αισθήματα, μήπως πρέπει να αποκοπούν από τον εθνικό κορμό; Τι πράγματα είναι αυτά». Άλαλα τα χείλη των… ευσεβών.

Διαβάστε επίσης:

Απόρησαν στο ΠΑΣΟΚ με τον Σαμαρά – γιατί άραγε;

Οι μασχάλες των χουνταίων βρομούσαν ενώ του άνακτος ήταν αρωματισμένες;

Ο νεκρός δεδικαίωται, αλλά δεν αθωώνεται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:21