search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:53
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Πουλάει την έπαυλη στο Bel Air αξίας 42,5 εκατομμυρίων δολαρίων (Photos)

02.02.2023 18:03
lopez new

Παρά τα αρχικά σχέδια της λατίνας σταρ να ανακαινίσει την έπαυλη στο Bel Air, τελικά αποφάσισε να την πουλήσει.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ πουλά την έπαυλη French Country την οποία αγόρασε το 2016 από τη διάσημη συνάδελφό της Sela Ward, ανέφερε η Wall Street Journal. Εκείνη την εποχή, η Λόπεζ δαπάνησε 28 εκατομμύρια δολάρια – και αναμένεται να βγάλει εντυπωσιακό κέρδος εάν κάποιος πρόθυμος αγοράσει στην ζητούμενη τιμή. 

Η έκταση των οκτώ στρεμμάτων περιλαμβάνει μια κύρια κατοικία εννέα υπνοδωματίων, πισίνα και ένα καταπράσινο κήπο. Επιπλέον, ο κήπος διαθέτει μια μεγάλη λίμνη με τη δική της αμμώδη παραλία και ένα υπαίθριο αμφιθέατρο 100 ατόμων. 

Η κατοικία, που χτίστηκε αρχικά από τον αρχιτέκτονα Samuel Marx, είναι φτιαγμένη από ανάγλυφη πέτρα, τούβλο και ανακυκλωμένο ξύλο. Εσωτερικά, οι χώροι έχουν μια μοντέρνα αίσθηση αγροικίας σε χρωματικούς τόνους με κρεμώδη λευκά, εκτεθειμένα δοκάρια οροφής, ατσάλινα παράθυρα και ρουστίκ τόνους. 

Στο κεντρικό επίπεδο, υπάρχει ένα οικογενειακό δωμάτιο και καθιστικό σε δύο επίπεδα με δικό του μπαρ και τζάκι. Υπάρχει επίσης μια επίσημη τραπεζαρία, εκτός από την κουζίνα αντάξια ενός σεφ εξοπλισμένη με ενσωματωμένη αίθουσα πρωινού και κομψό πολυέλαιο.

Φυσικά, η έπαυλη έρχεται με τις αξιοζήλευτες ανέσεις της:  αίθουσα μασάζ, ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο και μια αίθουσα προβολών 30 θέσεων με αφίσες ταινιών του ζευγαριού Bennifer.

Στην πίσω αυλή, υπάρχει τζάκι, βιολογικός λαχανόκηπος και περίπτερο ψυχαγωγίας. 

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2023: Ένσταση για τον Victor Vernicos – «Ζητάμε να μάθουμε πώς ψήφισε η επιτροπή»

Survivor All Star – Spoiler: Χαμός στο σημερινό αγώνισμα – Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση (Video)

Στάθης Αγγελόπουλος για Άντζελα Δημητρίου: «Μία λαίδη δεν είναι δύστροπη; – Ήταν περίεργη πάντα» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 21:48