search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:48
MENU CLOSE

«Απογευματινή»: Ανακαλεί τις αναφορές σε «βαλίτσες με χρήματα» μετά το εξώδικο Παππά

07.02.2023 12:24
pappas098-new

Ανασκευάζει η «Απογευματινή» τα όσα έγραψε περί χρηματισμού τουν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά  από τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, στις 23 και 26 Ιανουαρίου.

Μετά το εξώδικο του Νίκου Παππά για τα δημοσιεύματα περί χρηματισμού με βαλίτσες από τον Χρήστο Καλογρίτσα, η εφημερίδα γράφει στο σημερινό της φύλλο (7/2/23):

«Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” τόσο της 23ης όσο και της 26ης Ιανουαρίου 2023, που παρουσιάζει τον βουλευτή Νικόλαο Παππά ως αποδέκτη χρηματικών ποσών και σχετιζόμενο με παράνομες πράξεις, δημοσιεύθηκε χωρίς να προηγηθεί ενδελεχής δημοσιογραφική έρευνα και διασταύρωση πληροφοριών, δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια και δεν σχετίζεται με την προσωπική και ηθική συγκρότηση του ως άνω βουλευτή και ως εκ τούτου δηλώνεται ότι οι φράσεις “για τις βαλίτσες του Καλογρίτσα στον Νίκο Παππά” και “για τις βαλίτσες με το χρήμα στο δεξί χέρι του Τσίπρα” δεν αφορούσαν τον Νικόλαο Παππά και ανακαλούνται ως προς αυτόν ως προσβλητικές για την τιμή και την υπόληψή του».

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιανουαρίου ο Νίκος Παππάς κατέθεσε μήνυση κατά της γραμματέως του Χρ. Καλογρίτσα Θάλειας Διαμαντή αλλά και εξώδικα στα μέσα ενημέρωσης που άφησαν να συσχετιστεί το όνομά του με τα όσα δήλωσε στο Ειδικό Δικαστήριο και σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «δεν είδαν, δεν άκουσαν το τι είπαν η πρόεδρος του δικαστηρίου και ο κ. Λοβέρδος, βουλευτής του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και συνήγορος υπεράσπισης του κ. Καλογρίτσα», ότι δηλαδή δεν ειπώθηκε κάτι σχετικό κατά τη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Πώς η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα «έκοψε» την Κατερίνα Λάσπα από τα ψηφοδέλτια

Φίλης για τηλεκπαίδευση: Την επιβάλλουν αυτοί που έζησαν ως γέροι – Χαρείτε τον χιονιά, κλείστε τις οθόνες!

Mητσοτάκης για τον σεισμό στην Τουρκία: Βαθιά θλίψη – Έτοιμη η Ελλάδα να προσφέρει βοήθεια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:48