search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:36
MENU CLOSE

Αντώνης Λουδάρος: Είμαι ψώνιο – Όταν παίζω γυμνός νιώθω μία λύτρωση

09.02.2023 16:28
antonis-loydaros-new

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου στο πλατό της εκπομπής “Στούντιο 4”. 

Οι δύο πρωταγωνιστές μίλησαν στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την παράσταση που πρωταγωνιστούν “Άντρες με τα όλα τους”.

Ο Αντώνης Λουδάρος ο οποίος έχει γυμνές σκηνές στην παράσταση δήλωσε ότι αισθάνεται “λύτρωση” όταν παίζει έτσι: “Παιδιά δεν είμαι καλά, είμαι ψώνιο, δεν νιώθω καμία έκθεση με το γυμνό, νιώθω μια λύτρωση. Ξέρω ότι ένα κομμάτι της παράστασης έχει έρθει γι’ αυτόν τον λόγο. Ορίστε και; Τι έγινε; Το μάτι μας είναι χορτασμένο πια, δεν είναι όπως όταν ήμαστε εμείς μικροί που το γυμνό ήταν γεγονός. Τώρα βλέπεις γυμνό και και δεν σου κάνει καμία εντύπωση“.

Ο ίδιος παραδέχτηκε βέβαια ότι άργησε να αναγνωρίσει στον εαυτό του τις επιτυχίες του : “Είμαστε αυστηροί με τον εαυτό μας γιατί μας έμαθαν έτσι, στο μπορείς και καλύτερα. Άργησα να πιστέψω στον εαυτό μου. Όλοι μου έλεγαν “πίστεψε στον εαυτό σου, γιατί δεν πιστεύεις στον εαυτό σου;“. Ενώ η επιτυχία ήρθε σχετικά νωρίς πάντα την υπονόμευα, έλεγα “δεν έγινε και τίποτα”, δεν είναι υπονόμευση να μη χαίρεσαι τίποτα; Έλεγα ότι σημασία έχει το τι έρχεται στο μέλλον. Πια είμαι ήρεμος ξέρω ότι μπορώ το έχουν αποδείξει τα χρόνια, λέω στον εαυτό μου να σταματήσει να έχει τόση αγωνία για τα πράγματα”.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: «Δεν μπορώ χωρίς έρωτα, τα χλιαρά και τα Β’ – Θέλω να είμαι ανάσκελα…» (Video)

Χαμός ανάμεσα σε Καινούργιου-Μπιμπίλα: Έκλεισε τη ζωντανή σύνδεση – «Γίνεται η εκπομπή ρεζίλι» (Videos)

Ιουλία Καλλιμάνη: «Πήρα το όνομά μου από… σπόντα -Έκανε λάθος ο πατέρας μου στη βάφτιση» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:35