search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:00
MENU CLOSE

Όλγα Πολίτη: Η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καταγγέλλει εκβιασμό με ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες (video)

09.02.2023 10:45
politi_new

Η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Όλγα Πολίτη, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα εκβιασμού, καθώς την εκβιάζουν με γυμνές φωτογραφίες, στις οποίες έχει γίνει photoshop και δεν είναι αληθινές.

«Νιώθω βιασμένη. Έχουν παραβιάσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν βιάσει την προσωπική μου ζωή, το όνομά μου, την οικογένειά μου», είπε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και πρόσθεσε: «Βλέπω εμένα σε αυτή τη θέση να είμαι θύμα μια τέτοιας επίθεσης. Είναι φοβερό».

Όλα ξεκίνησαν πριν από ένα μήνα, όταν η κ. Πολίτη είδε ξαφνικά το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες, σε χορηγούμενη διαφήμιση στο διαδίκτυο. Στη συνέχεια έλαβε και μηνύματα στο μέιλ της.

Οι επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα με άσεμνο περιεχόμενο ακόμα και σε ανθρώπους που γνωρίζει, με τίτλο «δείτε την Όλγα Πολίτη γυμνή».

«Έχει γίνει photoshop πάνω στο πρόσωπό μου με κάποιες φωτογραφίες που διαδίδονται με μέιλ και εμφανίζουν πράγματα που δήθεν έχω πει. Το είδα στο κινητό μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα, ότι κάτι δεν έχω δει σωστά. Δεν το περίμενα ότι εγώ θα είμαι αυτή η γυναίκα που γράφουνε. Έπαθα πανικό», ανέφερε.

Η αντιδήμαρχος απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για να ανακαλύψει ποιοι την εκβιάζουν.

«Θα το φτάσω μέχρι εκεί που πρέπει να το φτάσω. Να βγει η αλήθεια. Δεν είναι της προσωπικότητάς μου να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλω να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι γιατί αυτός ο εκβιασμός κάπου αποσκοπεί», ξεκαθάρισε.

Παράλληλα, έστειλε και μήνυμα σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν ίδιο πρόβλημα: «Να είναι δυνατές, στο τέλος η αλήθεια θα φανεί».

Δικηγόρος Όλγας Πολίτη: «Θα βρεθούν όσοι διακινούν το παράνομο υλικό»

«Όσοι διακινούν το παράνομο υλικό, θα βρεθούν. Τους προειδοποιώ. Είναι βαρύτατο ποινικό αδίκημα και προβλέπονται βαρύτατες ποινές. Προχωρούμε ήδη σε μηνύσεις και αγωγές», αναφέρει ο δικηγόρος της αντιδημάρχου, Νίκος Αλεξανδρής.

«Χτυπούν την ηθική ενός ανθρώπου σε ένα σημείο που δεν μπορεί να αντιδράσει κάποιος. Αλίμονο εάν το 2023 χτυπάμε γυναίκες σεξιστικά ή με τρόπο ανήθικο», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Μανούσος Βολουδάκης: Το Σάββατο στα Χανιά η κηδεία του – Παρών ο πρωθυπουργός

Συνολάκης: «Το ελληνικό τόξο μπορεί να δώσει σεισμό 8,5 Ρίχτερ» (Video)

Κίνηση τώρα: Προβλήματα σε Λεωφόρο Αθηνών και Κηφισό – Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο» (live χάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:00