search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:02
MENU CLOSE

Ο Νιόνιος στο Δεύτερο πρόγραμμα Σαββατιάτικα

10.02.2023 19:31
ΝΙΟΝΙΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μια διαφορετική, έντονα προσωπική συνέντευξη με τον κορυφαίο τραγουδοποιό θα μεταδώσει το Δεύτερο Πρόγραμμα, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στις 14:00.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλάει στον Φώτη Απέργη και στην εκπομπή «Η κατάλληλη ώρα», για τον εκφοβισμό που υπέστη στα μαθητικά του χρόνια «από τους αθληταράδες» του σχολείου. Για τον «μεγάλο θυμό» που είχε στα νιάτα του και για τους φίλους του που στενοχώρησε. Για την αλαζονεία που του έφερε κάποτε η επιτυχία. Για την ανάγκη που είχε να αποσυρθεί στην εποχή, ακριβώς, του πιο πετυχημένου δίσκου του. Και για «τη λύσσα» με την οποία έγραφε τραγούδια και τώρα πια την έχει χάσει.

Ο τροβαδούρος μοιράζεται με τους ακροατές συγκινητικές και αστείες αναμνήσεις από τους γονείς του. Ιστορίες με τον Χατζιδάκι, τον Ζαμπέτα και τον Ξαρχάκο. Την πεποίθησή του ότι το χιπ χοπ «δεν στερείται ενδιαφέροντος, γιατί έχουμε εκεί ταύτιση λέξεως και ήχου», καθώς και ότι ο χώρος του θεάτρου θα γεννήσει τις νέες προσωπικότητες του πολιτισμού. Μιλάει για τη μαγεία που ασκεί πάντοτε πάνω του το φως, «ακόμα και το ηλεκτρικό». Και αποκαλύπτει τι διδάχθηκε από το βλέμμα των δυο εγγονών του. Όλα αυτά, πλάι στο αρχοντικό εκκρεμές, όπου όταν ήταν παιδί ο πατέρας του, τού έμαθε την ώρα…

Διαβάστε επίσης:

Αφιέρωμα στα θρυλικά Βούρλα του Πειραιά από την εκπομπή «Έλα απόψε στου Θωμά» της ΕΡΑ Σπορ

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στέλνει ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

«Τούμπα» τα πράγματα στην τηλεθέαση μεταξύ Alpha και Mega την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:59