search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:40
MENU CLOSE

Σάλμα Χάγιεκ: «Με έσυραν στον γάμο μου – Είχα φοβία, με είχαν στριμώξει»

10.02.2023 10:16
salma-hagiek-new

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και 14 χρόνια, έχοντας έναν από τους πιο πετυχημένους γάμους του Χόλιγουντ.

Ο λόγος, φυσικά, για τη Σάλμα Χάγιεκ και τον Φρανσουά-Ανρί Πινό. Μιλώντας στο Glamour, η ηθοποιός αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία για τον γάμο της.

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι δεν ήθελε ποτέ να παντρευτεί, ούτε καν τη μέρα που πράγματι το έκανε! Η 57χρονη σταρ του Χόλιγουντ θυμήθηκε, μάλιστα, ότι δεν είχε το δικαίωμα της επιλογής, καθώς την πήγαν σε ένα δικαστήριο.

Εξήγησε ότι αυτό συνέβη διότι είχε φοβία για τον γάμο, με αποτέλεσμα οι κοντινοί της άνθρωποι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…

«Προσπαθούσε για αρκετό καιρό και εγώ έλεγα “ναι”, όμως μετά εξαφανιζόμουν. Και εκείνος δεν έφυγε όταν δεν εμφανιζόμουν, παρέμεινε μέχρι που έγινε. Ήμουν τρομοκρατημένη» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ήξερα καν ότι παντρευόμουν εκείνη την ημέρα. Ήταν σαν μία παρέμβαση. Δεν νομίζω ότι έχω πει ποτέ αυτή την ιστορία. Όχι, απλά με πήγαν στο δικαστήριο. Οι γονείς μου, ο αδερφός μου, όλοι τους με είχαν στριμώξει. Είχα μια φοβία με το θέμα του γάμου. Ο λόγος που ο γάμος έγινε στο δικαστήριο ήταν επειδή με έσυραν εκεί. Είχα άγχος. Και μετά, είχαμε ένα γεύμα στο σπίτι των γονιών μου. Η πεθερά μου, η οποία είναι το πιο καλαίσθητο άτομο όταν πρόκειται για τη διασκέδαση, είχε ήδη κάνει τη δουλειά της. Δεν είχα άλλη επιλογή» τόνισε.

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό με τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως «Frida», «Ugly Betty» και «Desperado». Επιπλέον, είναι γνωστή ακτιβίστρια και επιχειρηματίας που έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να συγκεντρώσει την προσοχή σε σημαντικά κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα.

Ο Ανρί Πιμό, από την άλλη, είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και θερμός υποστηρικτής περιβαλλοντικών και πολιτιστικών ζητημάτων.

Παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα και την απαιτητική καριέρα τους, οι δυο τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια δυνατή σχέση που έχει αντέξει στο χρόνο. Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2006 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο σε μια ιδιωτική τελετή στο Παρίσι. Μαζί έχουν μια κόρη, τη Βαλεντίνα-Παλόμα, η οποία γεννήθηκε το 2007.

Διαβάστε επίσης:

Χειρόγραφοι στίχοι του Ντέιβιντ Μπάουι πωλήθηκαν για 64.500 ευρώ

Lana Del Rey: Προωθεί γυμνή το νέο της τραγούδι και «βάζει φωτιά» στο διαδίκτυο (Photos)

My Style Rocks – Emilia σε Ρέινα: «Δεν μου αρέσει να κρίνω “δεύτερες”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 23:36