search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:15
MENU CLOSE

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: «Μας κάνουν περήφανους οι ήρωες της ΕΜΑΚ» (Photo)

11.02.2023 13:09
sakellaropoulou new

Για τον σεισμό στην Τουρκία και την μάχη που δίνουν οι άνδρες της ΕΜΑΚ για να σώσουν ανθρώπους έκανε λόγο η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ. Σακελλαροπούλου με ανάρτησή της στο Facebook σημείωσε πως «οι ήρωες της ΕΜΑΚ, που παλεύουν ανάμεσα στα χαλάσματα στα βάθη της Ανατολής, κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου και μας κάνουν περήφανους».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

«Αυτές τις μέρες, συγκλονισμένοι από το ανείπωτο δράμα που εκτυλίσσεται στη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία, με τους χιλιάδες νεκρούς, νιώθουμε βαθύτατη συγκίνηση για τη μάχη που δίνουν οι Έλληνες διασώστες, μάχη ζωής ενάντια στον θάνατο.

Αψηφώντας το ενδεχόμενο μετασεισμών ή περαιτέρω κατάρρευσης των ερειπωμένων κτιρίων, γενναίοι απέναντι στον κίνδυνο, οι άνδρες της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών μας θυμίζουν, με πράξεις και όχι με λόγια, ότι η συναίσθηση του πόνου του άλλου καταλύει τα όρια ανάμεσα στους ανθρώπους και κάνει τις διαφορές ανάμεσα στα κράτη, όσο σοβαρές και αν είναι, να παραμερίζονται στο όνομα της αλληλεγγύης και της συμπόνοιας.

Οι ήρωες της ΕΜΑΚ, που παλεύουν ανάμεσα στα χαλάσματα στα βάθη της Ανατολής, κερδίζουν τον θαυμασμό όλου του κόσμου και μας κάνουν περήφανους».

Διαβάστε επίσης:

Χανιά: Τελευταίο αντίο στον Μανούσο Βολουδάκη – Ο πρωθυπουργός και πλήθος πολιτικών στην κηδεία του (Photos)

Κώστας Καραμανλής: «Ο Τσίπρας προσβάλλει το δημοκρατικό μας πολίτευμα»

ΣΥΡΙΖΑ για Ειδικό Δικαστήριο: Η εισαγγελέας αποδόμησε όλο το κατηγορητήριο και το αφήγημα της κυβέρνησης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19