search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:02
MENU CLOSE

Σεισμός στην Τουρκία: Ολονύχτιες έρευνες από την EMAK για την αθλήτρια κι ένα παιδί στην Αντιόχεια (Video)

12.02.2023 00:12
EMAK Turkey_new

Όλο το βράδυ θα συνεχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό της 24χρονης αθλήτριας κι ενός παιδιού η ελληνική διασωστική αποστολή στα ερείπια κτιρίου στην Αντιόχεια.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στο σημείο κατόπιν παράκλησης συγγενών των αγνοουμένων.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες τα τουρκικά συνεργεία της ΑFAD θ’ αποχωρήσουν από το σημείο και θα συνεχίσουν αλλού τις έρευνες.

Η ελληνική διασωστική αποστολή βρέθηκε στο σημείο λίγο πριν τις 4 το απόγευμα μαζί με άλλες 4 διεθνείς αποστολές, μεταξύ των οποίων, μία από τη Βραζιλία και δύο από την Τουρκία.

Συγκεκριμένα, από πλευράς της ελληνικής αποστολής, επιχειρούν 25 διασώστες από την 1η και 2η ΕΜΑΚ, ένας σκύλος, 5 άτομα ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποστολές έκαναν κάθετες διεισδύσεις σε δύο διαφορετικά σημεία χρησιμοποιώντας τα γεώφωνα και τα διασωστικά σκυλιά, ενώ μέλη των τουρκικών συνεργείων ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους πως από τα γεώφωνα τους εντόπισαν φωνές μέσα από τα ερείπια.

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη καλλιτεχνών στο Ρεξ: Συναυλία συμπαράστασης – Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει (Photo)

ΟΗΕ: Ο σεισμός που έπληξε την Τουρκία είναι «η χειρότερη φυσική καταστροφή των τελευταίων 100 ετών»

«Χασαποταβέρνα με θέα Ακρόπολη» – Χαμός στο Twitter με την Τσικνοπέμπτη στο Μουσείο της Ακροπόλης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 19:01