search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:20
MENU CLOSE

Ελληνικές σειρές και δελτία ειδήσεων είχαν τις υψηλότερες τηλεθεάσεις του Παρασκευοσαββατοκύριακο

13.02.2023 18:48
tiletheasi299

Το είδαμε κι αυτό. Έπειτα από καιρό- και μάλιστα πολύ, μα πολύ, καιρό- δελτία ειδήσεων βρέθηκαν στις κορυφαίες θέσεις τηλεθέασης.

Αυτό συνέβη το Σάββατο που μάς πέρασε με τα κεντρικά δελτία ειδήσεων Σκάι και Alpha να συγκεντρώνουν τις περισσότερες τηλεπροτιμήσεις της ημέρας με βάση τα δεδομένα της Nielsen. Βέβαια το Σάββατο είναι μια μέρα ιδιαίτερη καθώς έχει «ρεπό» η ελληνική μυθοπλασία.
Όμως οι εξελίξεις, κυρίως, από τον φονικό σεισμό σε Τουρκία και Συρία ώθησαν τους περισσότερος στα δελτία των δύο καναλιών για την ενημέρωση τους.

Τρίτη- οριακά- προτίμηση αναδείχθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το οποίο μια χαρά «καριέρα» κάνει στη βραδινή ζώνη Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1.

Την Παρασκευή στο μεταξύ υπήρξε- φαινομενική- ισοπαλία μεταξύ των σειρών «Η γη της ελιάς» και »«Σασμός» καθώς είχαν ίδιες τηλεθεάσεις. Ωστόσο επικράτησε η σειρά του Mega καθώς όλα κρίθηκαν στα δεύτερα δεκαδικά των ποσοστών τηλεθέασης μεταξύ των δύο σειρών, διαφορά που αντιστοιχεί σε 6.000 τηλεθεατές. Δεν είναι και μικρή πάντως…


Την Κυριακή το «1-2» κατάφεραν οι βραδινές σειρές του Mega. Το σόου «Survivor all star» ήταν τρίτο στις προτιμήσεις και σε σύγκριση με το επεισόδιο της προπερασμένης Κυριακής είχε απόδοση μειωμένη κατά σχεδόν δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Διαβάστε επίσης:

Τρεις και ευχαριστημένοι με τα μερίδια τηλεθέασης που είχαν το Παρασκευοσαββατοκύριακο

Eurovivion 2023: Η ΕΡΤ απαντά στη Melissa Mantzoukis για το εξώδικο – «Είστε υπεύθυνοι αν προκύψει θέμα με την εκπροσώπησή μας» (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Συνεργάτης της έβαλε on air τα κλάματα – «Αυτό θίγει εμάς όμως» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:12