search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 05:19
MENU CLOSE

Τρεις και ευχαριστημένοι με τα μερίδια τηλεθέασης που είχαν το Παρασκευοσαββατοκύριακο

13.02.2023 18:15
Tiletheasi_new

Με τον κατακερματισμό της τηλεθέασης να παίζει το ρόλο του, το μερίδιο 16,1% που απέσπασε το Mega την περασμένη Παρασκευή δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου λίγο. Αντιθέτως αξιολογείται ως ένα πολύ δυνατό μερίδιο, από τους ειδικούς της τηλεοπτικής αγοράς.

Μεγάλη δυναμική εμφάνισε και ο Alpha, την ίδια ημέρα, ενώ ο Σκάι χωρίς το Survivor all star» το οποίο… μποτοξάρει την τηλεθέαση του καναλιού τις άλλες ημέρες, περιορίστηκε με μονοψήφιο μερίδιο από την ημερήσια πίτα τηλεθέασης.

Το Σάββατο, ο Alpha επικράτησε, άνευ «Σασμού», μάλιστα. Κι αυτό το οφείλει στην απόδοση που είχε ο κορμός του προγράμματός του στο σύνολο του, ιδίως από τις 10.00 κι έπειτα και μέχρι περίπου τις 23.00.

Το Mega κρατήθηκε στην δεύτερη θέση οριακά χάρη σε εξάρσεις που καταγράφηκαν από τη Nielsen στο σε επανάληψη επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και το τηλεπαιχνίδι «The Chase». Το βραδινό «Σπίτι με το Mega» είχε να αντιμετωπίσει το «The Voice» του Σκάι. Ο σταθμός του Φαλήρου κρατήθηκε από τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές του και με το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων κυρίως.

Όμως την Κυριακή απέσπασε το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης χάρη στη συνδυαστική απόδοση της πρωινής ζώνης εκπομπών του κα του «Survivor all star», παρότι το σόου του καναλιού σε σχέση με την προπερασμένη Κυριακή είχε αισθητά πεσμένη απόδοση και επειδή σε υψηλότερα επίπεδα κυμάνθηκαν οι αποδόσεις των σειρών «Η γη της ελιάς» και «Μαύρο ρόδο» του Mega.

Διαβάστε επίσης:

Eurovivion 2023: Η ΕΡΤ απαντά στη Melissa Mantzoukis για το εξώδικο – «Είστε υπεύθυνοι αν προκύψει θέμα με την εκπροσώπησή μας» (Video)

Κατερίνα Καινούργιου: Συνεργάτης της έβαλε on air τα κλάματα – «Αυτό θίγει εμάς όμως» (Video)

MasterChef – Ρωμαίος: Η Μαρία έπραξε με το συναίσθημα, ήθελε να σώσει τη φίλη της (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20