search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:31
MENU CLOSE

MasterChef – Ρωμαίος: Η Μαρία έπραξε με το συναίσθημα, ήθελε να σώσει τη φίλη της (video)

13.02.2023 11:17
romaios_masterchef

Ο Ρωμαίος ήταν εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef στο επεισόδιο της Παρασκευής, μετά τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, καθώς συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές.

Σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στο Breakfast@Star και μίλησε για τη συγκίνηση του κατά την αποχώρηση αλλά και για την ασυλία της Μαρίας στη Σέβα.

«Μέσα στον διαγωνισμό σου λείπουν περισσότερα, σκέφτεσαι έντονα τους συγγενείς σου, την οικογένειά σου. Είναι πολύ έντονο το συναίσθημα γιατί είμαστε κλεισμένοι 24 ώρες το 24ωρο σε ένα σπίτι οπότε είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Μετά τη φιλανθρωπική δοκιμασία που κάναμε… λίγο με επηρέασε και τους σκεφτόμουν πολύ έντονα. Και δεν πήγα με πολύ καλή ψυχολογία στο πιάτο αντιγραφής όποτε μου στοίχισε αυτό το πράγμα. Από την ώρα που με ψήφισαν, σκεφτόμουν τα παιδιά, τη γυναίκα μου και λίγο μπορεί να με επηρέασε αυτό…» είπε αρχικά ο πρώην πλέον παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

«Η Μαρία έπραξε με το συναίσθημα»

Μιλώντας για την ασυλία που έδωσε η Μαρία στη Σέβα που προκάλεσε αντιδράσεις και στις δύο ομάδες είπε: «Στο σπίτι όντως κάνανε παρέα, ήταν φίλες και η Μαρία είναι πολύ αληθινή, ό,τι σκέφτεται το λέει, δεν έχει στρατηγικές στο μυαλό της. Έπραξε με το συναίσθημα, ήθελε να σώσει τη φίλη της εκείνη την ώρα. Σίγουρα θα ερχόταν η αντίδραση γιατί αντικειμενικά δεν ήταν το σωστό. Δηλαδή αντικειμενικά αφού ήταν το χειρότερο πιάτο της Σέβας και του Moto Moto έπρεπε αυτοί να διαγωνιστούν. Δεν πιστεύω ότι το σκέφτηκε στρατηγικά. Πιστεύω ότι το συναίσθημά της την κυρίευσε και την έσωσε. Τώρα αν ήταν στρατηγικό δεν νομίζω, το συναίσθημα ήταν πιο δυνατό γι’ αυτό την έσωσε».

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤ: Δημοσιογραφική αποστολή στη Συρία χωρίς τηλεοπτικό συνεργείο…

Συνέδριο και αφιερώματα για την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

Εκλογές 2023: Έρχονται αλλαγές στα τηλεοπτικά προγράμματα – Ποιες εκπομπές μπαίνουν στον «πάγο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 00:30