search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:29
MENU CLOSE

Κέρκυρα: Θρίλερ στο λιμάνι με αυτοκίνητο που ανασύρθηκε απο το βυθό – Περιείχε ανθρώπινα οστά άνδρα (Video)

13.02.2023 20:04
kerkyra- aytokinito thalassa- new

Ανθρώπινα οστά που ανήκουν σε άνδρα και ένα ζευγάρι παπούτσια νούμερο 44, είναι τα ευρήματα που εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο ανασύρθηκε αργά το απόγευμα, μέσα από τον πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι της Κέρκυρας.

Η αυτοψία του ιατροδικαστή, Ιωάννη Αϊβατίδη, βρίσκεται σε εξέλιξη μαζί με ομάδα του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Κέρκυρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα πρώτα οστά που εντοπίστηκαν αφορούν δεξιό μηρό και κνήμη, ενώ υπάρχουν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

Όλα αποκαλύφθηκαν εξαιτίας της παρατηρητικότητας μελών του πληρώματος από πλοίο της γραμμής Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα. Ειδικότερα, οι ναυτικοί διέκριναν το βυθισμένο αυτοκίνητο και ενημέρωσαν το λιμεναρχείο. Αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της ανέλκυσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο βυθό τουλάχιστον 2 χρόνια.

Η πυροσβεστική συνδράμει στο έργο συγκέντρωσης πληροφοριών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς οι πινακίδες δεν υπάρχουν, και με ειδικό κόφτη προσπαθεί να βγάλει τον αριθμό πλαισίου του οχήματος προκειμένου να εντοπισθεί ο ιδιοκτήτης του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για αυτοκίνητο A33 της Alfa Romeo, χρώματος μαύρου.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιτέχνες: Υπό κατάληψη η Σχολή Καλών Τεχνών και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Θεσσαλονίκης

Βιασμός στην Πετρούπολη: Νέα στοιχεία -σοκ από το θύμα – Τη βίαζαν στις τουαλέτες και εκεί υπήρχαν κάποιοι που γελούσαν

Κορυδαλλός: Βίντεο-ντοκουμέντα από τις άθλιες συνθήκες στο γηροκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 17:28