search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:06
MENU CLOSE

Τα γκάλοπ που καλπάζουν, οι μπίζνες των δημοσκόπων, το κατενάτσιο Ανδρουλάκη και στο βάθος… Αποστασία

13.02.2023 06:00
Mitsotakis-Kalpi_new

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

– Δεν ξέρω ποιανού ήταν η ιδέα να πάει στις σεισμόπληκτες περιοχές της Τουρκίας ο Δένδιας, αλλά ήταν εξαιρετική και ανθρώπινα και πολιτικά.

– Στα εκλογικά τώρα, να σας πω για τις δημοσκοπήσεις οι οποίες εμφανίζουν την ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ 6-7-8 μονάδες.

– Έτσι που το πάνε, σε κάνα μήνα θα γράψουν την διαφορά καμιά 15αριά μονάδες κι όταν ανοίξουν οι κάλπες θα μας πουν ότι οι έρευνες «ήταν φωτογραφία της στιγμής». Η συνεργασία ορισμένων δημοσκόπων με κρατικές εταιρίες και υπουργεία, ήταν φωτογραφία διάρκειας τεσσάρων χρόνων. (Αυτό δεν θα μας το πουν).

– «Εμείς λέμε, πως εάν από την πρώτη Κυριακή έχουμε ένα ισχυρό ποσοστό, θα βάλουμε τις προγραμματικές μας προτεραιότητες σ’ ένα πλαίσιο, ώστε η χώρα να έχει κυβέρνηση με σταθερότητα και προοπτική».

– Τάδε έφη Νίκος Ανδρουλάκης. Τώρα αν αυτό που είπε (χθες στο Μέγκα) σημαίνει ότι δεν θα συνεργαστώ με την ΝΔ η τον ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν προκύψει αυτοδυναμία, τι να σας πω!

– Άρα μη μας τσαμπουνάνε διάφορες αναλύσεις τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση συνεργασίας.

– Εκτός κι αν υπάρξει στήριξη με ψήφο εμπιστοσύνης βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ, είπα σε κουβέντα με ιστορικό στέλεχος του κόμματος, ο οποίος μου τόνισε ότι αυτό… ιστορικά λέγεται Αποστασία.

– Δεν βλέπω να πλήττουμε μετεκλογικά…

– Α, παρά λίγο να το ξεχάσω. Μη μασάτε από φήμες, εκλογές στις 9 Απριλίου.

Διαβάστε επίσης:

Η «κολοκυθιά» του Μητσοτάκη και οι φήμες για εκλογές τον Μάιο

Το ΠΑΣΟΚ σε «ρόλο»… αξιωματικής αντιπολίτευσης και το «κόλλημα» του Ανδρουλάκη στην Ευρωβουλή

Οι κόντρες για τα γκάλοπ στην… Κύπρο και οι κόντρες για τα εξοπλιστικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:06