search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Ελένη Βουλγαράκη: «Δεν μου έκανε πρόταση γάμου και από αντίδραση ήρθα στην Αθήνα και γράφτηκα σε σχολή δημοσιογραφίας» (Videos)

14.02.2023 10:43
eleni-voylgaraki-new

Για τις αρχικές της σπουδές στη νοσηλευτική και τη μετέπειτα πορεία της στην τηλεόραση μίλησε η Ελένη Βουλγαράκη, αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- πώς συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται σε σχέση.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show», η ραδιοφωνική παραγωγός δε δίστασε να παραδεχτεί ότι στην προσωπική της ζωή είναι τόσο ζηλιάρα όσο και κτητική.

«Είμαι ζηλιάρα, είμαι πάρα πολύ κτητική, υποφέρω στις σχέσεις μου. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη, επικρατεί αυτή η κτητικότητα. Θέλω ο άλλος να είναι ολόδικος μου, δεν μπορώ να περάσει άλλη σκέψη από το μυαλό μου. Είχα έναν πρώην σύντροφο που μετρούσα τις ελιές του και του έλεγα “είσαι ολόκληρος δικός μου, να ξέρω πόσες ελιές έχεις πάνω στο σώμα σου”. Είχε αρκετές ελίτσες», είπε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στις αρχικές σπουδές της στη νοσηλευτική, η Ελένη Βουλγαράκη τόνισε ότι ο χώρος αυτός αποδείχθηκε πολύ ψυχοφθόρος για την ίδια, κάτι που συνειδητοποίησε την περίοδο που έκανε την πρακτική της.

«Δεν έγραψα καλά στις Πανελλήνιες και βρέθηκα στη Λάρισα στη νοσηλευτική. Όταν έκανα πρακτική σαν νοσηλεύτρια, είδα ότι δεν μπορώ να το αντέξω, με έριχνε ψυχολογικά. Έπαθα αρρωστοφοβία, στενοχωριόμουν. Είχα πάρει απαλλαγή, όταν οι ασθενείς έκαναν την ανάγκη τους. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό κι ήταν ένα πολύ βασικό κομμάτι» εξήγησε.

Στη συνέχεια, η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε για την απόφασή της να έρθει στην Αθήνα, μια κίνηση που -όπως τονίζει- έκανε αρχικά ως αντίδραση στον τότε σύντροφό της επειδή δεν της έκανε πρόταση γάμου!

«Είχα μια μεγάλη σχέση 5 χρόνια στην Καστοριά με έναν άνθρωπο που ήθελα να παντρευτώ. Δεν ερχόταν η πρόταση γάμου και από αντίδραση έφυγα στην Αθήνα και γράφτηκα στη σχολή δημοσιογραφίας. Ήθελα να πάω, αλλά ήταν και ένα κίνητρο παραπάνω. Όλα γίνονται για καλό και για κάποιον λόγο. Θα τον ευγνωμονώ μια ζωή που δεν μου είπε να τον παντρευτώ. Ήμουν μικρή, θα έρθουν όλα στην ώρα τους. Στα Mad εξοικειώθηκα με τον τηλεοπτικό φακό και το ραδιόφωνο».

Τέλος, η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τη Σίσσυ Χρηστίδου, επισημαίνοντας ότι η παρουσιάστρια είναι πάντα υποστηρικτική απέναντί της και πρόθυμη να τη βοηθήσει.

«Συνεργαζόμαστε πέντε χρόνια. Δεν έχω συνεργαστεί με κάποιον άλλον, είμαι κάτω από την “φτερούγα” της. Η Σίσσυ είναι πολύ υποστηρικτική μαζί μου. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ, με έχει βοηθήσει πολύ, δεν με άφησε ποτέ εκτεθειμένη, ακόμη και στα λάθη μου. Στην αρχή, δεν ήξερα ποιες συνθήκες επικρατούν σε ένα μεγάλο κανάλι. Ήταν πάντα δίπλα μου να με βοηθήσει, να μου δείξει τον τρόπο, να βάλει πλάτη σε μένα» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: «Βόμβα» από Κόρομι – Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη (Videos)

My Style Rocks: Ένταση ανάμεσα στη Ναυσικά και τη Βασιλική – «Δεν θα κάνεις “νούμερα” σε βάρος μου για να σε κρατήσουν»

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Έχω γκουγκλάρει πολλές φορές τον εαυτό μου για να δω τι φωτογραφίες παίζουν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:38