search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:39
MENU CLOSE

Συναγερμός στην Κρήτη: Καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Ηράκλειο – Εκτός κινδύνου οι τραυματίες (Photos/Video)

14.02.2023 16:17
irakleio-kriti-12-new

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, που επικαλείται το cretalive.gr, όλα ξεκίνησαν όταν κλιμάκιο αστυνομικών παρακολουθούσαν 35χρονο που βρίσκονταν σε τζιπ, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις. Επιχείρησαν να τον σταματήσουν και ξεκίνησε καταδίωξη, εκείνος έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών.

Οι τελευταίοι φέρονται να ανταπέδωσαν τα πυρά. 

Αποτέλεσμα των πολλών πυροβολισμών ήταν να τραυματιστούν ένας 35χρονος αξιωματικός της Ασφάλειας Ηρακλείου ο επιβαίνων στο τζιπ ηλικίας 36 ετών, ο οποίος και συνελήφθη και ένας νεαρός που βρισκόταν σε παρακείμενη καφετέρια, ο οποίος φέρεται να έχει δεχτεί δύο πυροβολισμούς στα πόδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανένας από τους τρεις δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και μονάδα με γιατρό, καθώς επίσης και αστυνομικές δυνάμεις. Να σημειωθεί ότι το περιστατικό έγινε στον πλέον κεντρικό δρόμο του Γαζίου, στον οποίο εκείνη την ώρα βρίσκονταν πλήθος κόσμους

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη οι τρεις τραυματίες, βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ο 22χρονος πολίτης στο μηρό και επίσης στο μηρό ο 35 χρονος.

Όπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος είχε στην κατοχή του, όπλο και φυσίγγια, τα οποία κατείχε χωρίς νόμιμη άδεια, αλλά και ποσότητα ναρκωτικών που εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σύλληψης του 35χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για ληστεία. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σύμφωνα με την αστυνομία, δέχτηκαν πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός πολίτη, ενώ στη συνέχεια, όπως σημειώνεται, ανταπέδωσαν τραυματίζοντας τον.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαβάστε επίσης:

Χωρίς ηλεκτρικό την Τετάρτη από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας

Συνταξιούχοι: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας (photos/video)

Πατήσια: Δύο συλλήψεις για αρπαγή και βιασμό 12χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:39